Haberler

ABD'de 320 kilometrelik yeraltı tünellerinde yaşayan "köstebek insanlar"ın gizli yaşamı

Güncelleme:

ABD'de gece kulüpleri ve kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'ın altındaki labirentlerde yaşayan 2000 kişinin gizli yaşamı gözler önüne serildi. Yaklaşık 320 kilometre uzunluğundaki tünellerde yaşayan ve kendilerine "Köstebek İnsanlar" adını veren insanların bir kısmının akli dengesinin yerinde olmadığı ve bir kısmının da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi.

ABD'de gece kulüpleri ve kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'ın altındaki labirentlerde yaşayan 2000 kişinin gizli yaşamı gözler önüne serildi.

ABD'de 320 kilometrelik yeraltı tünellerinde yaşayan 'köstebek insanlar'ın gizli yaşamı ifşa oldu

TÜNELLERDE YAŞAYANLARIN HAYATI ORTAYA ÇIKTI

YouTube üzerinde yayınlanan bir videoda yaklaşık 320 kilometre uzunluğundaki tünellerde yaşayanların hayatı ortaya çıktı. Labirentler yaşayanlar olası bir sel ihtimaline rağmen yeraltında yaşamaya alıştıklarını söylüyor.

ABD'de 320 kilometrelik yeraltı tünellerinde yaşayan 'köstebek insanlar'ın gizli yaşamı ifşa oldu

BÜYÜK BİR KISMI UYUŞTURUCU BAĞIMLISI

Bu insanlar kendilerine "Köstebek İnsanlar" adını verirken buradaki insanların bir kısmının akli dengesinin yerinde olmadığı ve bir kısmının da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. Yeraltında akrep ve farelerin cirit attığı belirtilirken bazılarının da uyuşturucu bağımlılığı ve borçlar yüzünden yeraltına kaçtığı belirtildi.

ABD'de 320 kilometrelik yeraltı tünellerinde yaşayan 'köstebek insanlar'ın gizli yaşamı ifşa oldu

BAZILARININ KİMLİĞİ BİLE YOK

Zifiri karanlık tünellerde bazen kavgaların çıktığını ve yeraltı tünellerinde bir hiyerarşinin olduğu da belirtildi. Bazılarının ise kimliklerinin bile olmadığı ve burada yaşamak zorunda kaldıkları aktarıldı. Resmi verilere göre Las Vegas'ın altındaki tüneller ABD'deki en büyük evsiz nüfuslarından birine ev sahipliği yapıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (47)

Hacı Şembeki:

Yorumcuların hepsi Yanki...Abd nin yerlisi :) Tembel ve Şükürsüz insan her yerde aç....Çalışan her yerde tok...

226
118
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ho ho çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar, Amerikanlar, eskidi bunlar, Türkish kovboylar... :))) Tokluk makarna yiyerek boş mideni doyurmak değil, tokluk çalıştığının karşılığını alabilmek, markete gittiğinde canının istediğini alabilmektir. Makarnacı şükürcüler anlamaz tabi ne desek boş.

yanıt216
yanıt165
Samarpan Bhav:

İşte American Dream

82
52
yanıtYanıtla
Spectrum:

American Dream... Newyork 57. caddeye bir göz at istersen milyarderler caddesi olarak bilinir. 432 park avenue sonra ordan Central park tower'a doğru ilerle. Hatta central park tower da satılık penthouse var en son 250 milyon dolar istiyorlardı güzel bir daire, biraz pazarlıkla alabilirsin. New jersey'e kadar uzanan bir manzara. Gerçek American Dream oralarda, tünellerinde değil

yanıt41
yanıt47
Samarpan Bhav:

@Spectrum Amerika kesinlikle cennet değil. Sen orda olsan bu tünnellerde gezersin. Sağlık sigortasi diye bir sistem yok amerikada. Hepsini kendi cebinden vereceksin. Fakirler cok. Burda bir simite 10TL veriyorsan New Yorkta 500 TL verirsin. Basiboş orda daha cok var herkesjn elinde silah falan. Bence güvenli degil.

yanıt57
yanıt40
Spectrum:

Samarpan Saf mısın arkadaşım? Sen America Dream denildiğinde aklına tünelleri geliyorsa bravo. Yaşanılacak bir yer mi? Çalışıyorsan Paran varsa belli bölge ve mahallelerde evet. Amerikada ki 350 milyon insan tünellerde mi yaşıyor? Türkiye de dahil olmak üzere bu gibi görüntüleri her ülkede zaten görebilirsin. Kenar mahallelerde metruk binaları bi ara gezintiye çık istersen görürsün neler oluyor ülkende. Simit burda 10 liraymışta orda 500 müş. Bu haberi niye gösteriyorlar biraz beyin fırtınası..

yanıt32
yanıt13
Spectrum:

Ayrıca geçen gün bizim ülkemizde de birisi küçük meyve suyu simit için 500 TL ödemişti. Şimdi tüm Türkiye de bu fiyattan satılıyor yaşanmaz buralarda mı dememiz lazım?

yanıt24
yanıt14
Yusuf ODEMIS:

Spectrum Türkiyede nerde tünellerde yaşıyor insanlar? Bir adres versene

yanıt9
yanıt15
Spectrum:

Yusuf bu gibi görüntüler derken uyuşturucu bağımlılığını vurgulamıştım, Ne tüneli Yusuf, Aaah Yusuf ah tünel diyor Yusuf, Birde adres istiyor Yusuf, Ömrümü Yedin Yusuf

yanıt19
yanıt8
Ali Tezel:

Torpili olann heryerde işi iyi. Bunlar uyuşturucu düşkünü zevk peşinde koşanlar. Kullandıkları met bir müddet sonra uzuvlarını kullanılsiamaz hale getiriyor.

63
11
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title