Haberler

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti! Yenişehirlioğlu, bu defa da 2 milyon liralık saatiyle görüntülendi

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saatleri gündem olmaya devam ediyor. Daha önce 562 bin TL'lik Rolex saatiyle tepki çeken Yenişehirlioğlu, bu defa da 2 milyon TL değerindeki saatiyle görüntülendi. Yenişehirlioğlu'nun lüks saatleri tartışmalara neden oldu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex saatiyle gündeme gelmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımı silmiş ve, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" açıklaması yapmıştı. Bahadır Yenişehirlioğlu bu kez de yaklaşık 2 milyon lira değerindeki Audemars Piguet Royal Oak saatiyle görüntülendi.

Ak Parti'de İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasıyla başlayan olaylar zinciri AK Partili Yenişehirlioğlu'nun 562 bin TL değerindeki saatiyle devam etmiş ve lüks tüketim tartışmaları alevlenmişti.

Yaşanan tartışmaların ardından paylaşımını silerek açıklama yapan Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twitter'da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti: Yenişehirlioğlu'nun kolunda bu defa da 2 milyon liralık saat görüntülendi

BU DEFA DA 2 MİLYON LİRALIK SAATLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan bu saat krizine bir yenisi daha eklendi. Yenişehirlioğlu'nun bir kitabı imzalarken kolunda görülen saatin 2 milyon lira değerindeki Audemars Piguet Royal Oak olduğu görüldü.

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti: Yenişehirlioğlu'nun kolunda bu defa da 2 milyon liralık saat görüntülendi

İŞTE SÖZ KONUSU SAAT

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti: Yenişehirlioğlu, bu defa da 2 milyon liralık saatiyle görüntülendi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada, "Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz. Hangi konumda olursak olalım hepimiz bu makamlarda milletimize ve Türkiye'ye aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz." ifadelerini kullanarak uyarıda bulunmuştu.

"İSTENMEYEN SONUÇLARA YOL AÇACAK DAVRANIŞLARDAN KAÇININ"

Öte yandan tartışma konusu olan bazı sosyal medya paylaşımları nedeniyle kulislerde dolaşan iddialara göre AK Parti grup yönetimi milletvekillerine uyarıda bulunmuş ve, "Hepimiz kamuoyu önünde olan insanlarız. Milletvekili arkadaşlarımıza daha dikkatli olmalarını söylüyoruz. Giyim kuşamdan yemeden içmeye, her konuda hassas olmalarını istiyoruz. Herkes şu anda sizi izliyor. O sebeple attığınız her adım yanlış anlaşılmaya müsait olabilir. Siz samimi olsanız bile, yanlış algılanacaktır. Bu sebeple çok özenli olun. İstenmeyen sonuçlara yol açacak davranışlardan kaçının." sözleriyle çağrı yapılmıştı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti Rolex Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 9 Mayıs Perşembe? #129488 #128148 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (128)

ORHAN GÜVEN:

Adam sarayı takmadığı gibi milletin açlığıyla da alay edercesine hareket ediyor,..

1676
26
yanıtYanıtla
Ahmet:

Adam yıllarin sanatçısı ve yıllardır çalışıp para kazanıp almış ve takıyor bunu muhalif cem ,Tarkan, Şahan vb.ler taksa adamlar kazanıyor dersiniz değil mi?

yanıt62
yanıt173
Hasan Sabri Tüçel:

Ahmet efendi bunlar bir lokma, bir hırka siyasetiyle yola çıkmış adamlar. Kıyaslandığın adamlarla alakası yok.

yanıt73
yanıt11
Murat Celik:

Aynen sana katılıyorum Ahmet ağzına sağlık

yanıt12
yanıt55
Alioz:

Ahmet maddi durumun iyidir takarsın sorun yok onda. Ama sen milleti temsil ediyorsan ve milletin durumu pek iyi değilse takamazsın kardeşim. Siz bunu anlamiyorsunuz

yanıt55
yanıt5
İsa Taş:

Sonuç şu ki Ak parti zenginlerin partisi olmuş ne yazık ki

1516
33
yanıtYanıtla
Ahmet:

Şimdi bu haberden yola çıkarak zenginlesmeye bakarsak CHP'li sanatçılar daha zengin CHP hep zenginlerin partisiymis desene halkçılık hikaye olmus

yanıt36
yanıt64
Hasan Sabri Tüçel:

Günaydın hep öyleydi zaten

yanıt10
yanıt4
sultan dursun:

Ne kadar süs seviyorsunuz ? Saat yerli ve milli mi ? Yerli olsa yine olsun derdim yazık yurt dışına çıkan lüks için o paralara 100 liralık casio da Aynı zamanı gösteriyor . Nedir bir daire parasını saate verme isteği gereği ? Ben bu saati takacak kadar zenginim göstermek mi? Siz den daha üstünüm çünkü benim bu saati alacak param ver demek içinmi? Hani üstünlük takvada idi Yazık

1350
8
yanıtYanıtla
KILIÇ ASLAN:

Türk milleti olarak öyle bir hale geldikki. Nasrettin hocanın ye kürküm ye olayını yaşıyoruz. Siz lüksü sevmiyor, paranızın çöpe gitmesini istemiyor yada mevcut halinizden memmun olarak kullandığınız şeyleri benimsiyor olsanız dahi; etrafınızdaki kişiler sizi yadırgıyor ve devamlı üstü kapalı bir şeyler söylüyor. Parasını ben vereyimde yenisini al diyenden tutun da aklınıza ne gelirse.. Tabi burada kişiyi savunuyor değilim ancak gerçekten çevrenize bakın demek istediğimi anlarsınız.

yanıt70
yanıt4
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title