Haberler
Güncelleme:

ABD'de 320 kilometrelik yeraltı tünellerinde yaşayan "köstebek insanlar"ın gizli yaşamı

ABD'de gece kulüpleri ve kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'ın altındaki labirentlerde yaşayan 2000 kişinin gizli yaşamı gözler önüne serildi. Yaklaşık 320 kilometre uzunluğundaki tünellerde yaşayan ve kendilerine "Köstebek İnsanlar" adını veren insanların bir kısmının akli dengesinin yerinde olmadığı ve bir kısmının da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (46)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Şimdi troller gelecek ve diyecek ki işte Amerika'nın gerçek yüzü bu, siz gelmeden ben gerçeği söyleyeyim. Amerika fırsatlar ülkesidir, kafası çalışan, çalışkan, akıllı insanlar Amerika da hayalini kurduğu hayatı yaşar fakat aklını yitiren, uyuşturucu bağımlısı, kumarbaz, kadın, kız düşkünlerinin hayatı kararır, biter. Amerika da doğru, düzgün insanlar bu duruma düşmez, bu durumda olanlar da her yönden bitik insanlardır.

223
247
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Trol sensin galiba çünkü senin dediğin aklını çalıştıranlar Türkiyedede krallar gibi yaşıyor Amerikan filmleri bile Amerikanın ne rezil bir ülke olduğunu bilir ama senin gibi Amerikane sevdalıları yüceltir.Tam bir Trolsün.

yanıt240
yanıt137
Yusuf Hasgül:

amerıkada kafası calısanlar turkıyeye gelınce yandaslar cucuk beynınle kendı kendıne yorum yapmıssın

yanıt10
yanıt61
Muhammet Fatih Sari:

Bende sana şöyle söyliyim, o konunun amerika bile bir ilgisi yok,Türkiye de fırsatlar ülkesidir algın açıksa, amerika güzellemesi yapmayın boşuna.. Özetle işini iyi yapan herkes heryerde kazanır

yanıt152
yanıt98
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ne oldu la troller yazdıklarım zorunuza mı gitti...? Zekanızda yok o kadar saçma, sapan cevaplar veriyorsunuz ki ağzımla değil başka tarafımla gülüyorum size. :)))

yanıt96
yanıt113
Hek Tor:

@mehmet türkel... Türkiye'de krallar gibi yaşayanlar aklını kullananlar değil, ÇALMASINI BİLENLERDİR.... Ben demiyorum vallaaaa, çok ünlü bir filozofumuz demişti bir zamanlar: ''Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir!''

yanıt18
yanıt13
Tolga Tplg:

Troll amerikenin gerçek yüzü değil ama yarı yüzü bu. Amerika yaşam zor. Göründüğü gibi değil.

yanıt13
yanıt2
ali tartan:

Asıl trol sensin sen biliyon da ötüyon acaba lavuk

yanıt7
yanıt2
JY:

BUNLAR AKLI DENGESI BOZUK UYUSTURUCU BAGIMLISI INSANLAR. YOKSA ABD'DE CALISMAK ISTEYENE IS COK TAMAM MILYONER GIBI YASAMAZSIN BELKI AMA BAHCELI GARAJLI EVIN OLUR, MARKETDEN CANIN NE ISTIYORSA PIRZOLA BONFILE MEYVE SEBZE ALIR YERSIN, BELKI SON MODEL BMW MERCEDES DEGIL AMA ARABAN OLUR.

232
137
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Türkiye çalışmak isteyene iş çok yeterki iste evden alıyorlar. Ama bizim millet tembel

yanıt223
yanıt221
oğuz şengül:

üfff bıktım ya hangisine yazalım tolgacım bizim millet tembel değil iş veren aç ve işçiyi düşünmüyor köle gibi çalışmanı bekliyor 3 kuruşa 12 15 saat çalıştırma peşindeler abdde saat başı çalışıyorsun max 6 8 saat arasıdır norveç gibi ülkelerde ailenle vakit geçir insanların psikolojileri düzgün olsun iyi toplum olsun diye öğlenden sonra çalışma bile yokkkk say say bitmez bi bizim birde gelişmiş ülkelerin çalışma standartlarına aldıkları haklara alım gücüne bak öyle konuş.

yanıt59
yanıt11
Spectrum:

Benim bir tanıdık newyork a gitti, bujiteri dükkanında 4 yıl kadar çalıştı para biriktirdi, sonra kendi dükkanını açtı ve bir süre sonra iş yeri sayısı 3 oldu. Bu dediğim yaklaşık 12 yıl önceydi. Şimdi sen onun yaşadığı hayatı hayal dahi edemezsin. Türkiyede asgari ücretliye şükretmesini öğretiyorlar anca.

yanıt33
yanıt9
ayten sağdıç:

tolga aynen çalısanları son model araçla kapısından alıyorlar zaten :D nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsun zar zor iş bulursun burda sabah 5 de evden cıkıyorum 3 aktarma işe varıyorum 8 de . aksam 6 da işten cıkıp 3 aktarma aksam 8 de evdeyim .burda çalışma saatleri fazla ücretler az. . millet tembel felan değil. sabah metro metrobusler tıklım tıklım nasıl tembellik bu Allahtan Kork bari

yanıt3
yanıt1
Hacı Şembeki:

Yorumcuların hepsi Yanki...Abd nin yerlisi :) Tembel ve Şükürsüz insan her yerde aç....Çalışan her yerde tok...

226
118
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ho ho çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar, Amerikanlar, eskidi bunlar, Türkish kovboylar... :))) Tokluk makarna yiyerek boş mideni doyurmak değil, tokluk çalıştığının karşılığını alabilmek, markete gittiğinde canının istediğini alabilmektir. Makarnacı şükürcüler anlamaz tabi ne desek boş.

yanıt216
yanıt165
Spectrum:

Aynen çalışan sadece TOK, Başka bişe YOK.. Ev YOK. Araba YOK. Tatil YOK..... Çalış karnını doyur Allah'a şükret, Sonrası saldım çayıra Mevlam kayıra.. Dünyadan bir haber nefes alıp veriyorsun nerde ne var insanlar ne imkanlarla nasıl yaşıyor, hiç birşey bilmeden. Norveç'te 1 kişi asgari ücret ile tek başına 4 odalı ev tutuyor, bütün masraflarını rahatça karşılıyor, üstüne para biriktiriyor, her sene tatiline gidiyor ki onlar için lüks değil sıradan bir şey, sen tutmuşun abd yanlısı diyorsun.

yanıt98
yanıt49
Musa Topal:

Bende biktim bu kendini bir sey sanan fakirlerden. Okuyaydiniz internetde gece göndüz yorum yazmakdan baska bildikleri yok.

yanıt51
yanıt23
birgörüş:

yorumlara baktım da: Açlık ve Tokluk kişiden kişiye değişir. Biri sadece karın doyurmaya odaklanır. Diğeri et süt kaymak olmazsa sadece çorbaya tokluk demem diyor. Yanında bir de tatil istiyor. Öteki bunların yanında ev de olmalı diyor. Diğer arabam da var ama öteki lüks arabaya binerken ben niye ucuz arabaya biniyorum diyor. Sonu yok gibi. önce elimizdekinin kıymetini bilip tadını çıkarmaya bakalım. Sonuçta ölünce hepsi geride kalıyor

yanıt1
yanıt1
fatih erden:

Buğra emreciksin sen açlığın ve toklugun ne olduğunu bilemeyecek kadar zavallısın...yorumuna like ayanlarda öyle.. açlıktan ölenlerin ahı sana yeter..

yanıt0
yanıt0
Samarpan Bhav:

İşte American Dream

82
52
yanıtYanıtla
Spectrum:

American Dream... Newyork 57. caddeye bir göz at istersen milyarderler caddesi olarak bilinir. 432 park avenue sonra ordan Central park tower'a doğru ilerle. Hatta central park tower da satılık penthouse var en son 250 milyon dolar istiyorlardı güzel bir daire, biraz pazarlıkla alabilirsin. New jersey'e kadar uzanan bir manzara. Gerçek American Dream oralarda, tünellerinde değil

yanıt41
yanıt47
Samarpan Bhav:

@Spectrum Amerika kesinlikle cennet değil. Sen orda olsan bu tünnellerde gezersin. Sağlık sigortasi diye bir sistem yok amerikada. Hepsini kendi cebinden vereceksin. Fakirler cok. Burda bir simite 10TL veriyorsan New Yorkta 500 TL verirsin. Basiboş orda daha cok var herkesjn elinde silah falan. Bence güvenli degil.

yanıt57
yanıt40
Spectrum:

Samarpan Saf mısın arkadaşım? Sen America Dream denildiğinde aklına tünelleri geliyorsa bravo. Yaşanılacak bir yer mi? Çalışıyorsan Paran varsa belli bölge ve mahallelerde evet. Amerikada ki 350 milyon insan tünellerde mi yaşıyor? Türkiye de dahil olmak üzere bu gibi görüntüleri her ülkede zaten görebilirsin. Kenar mahallelerde metruk binaları bi ara gezintiye çık istersen görürsün neler oluyor ülkende. Simit burda 10 liraymışta orda 500 müş. Bu haberi niye gösteriyorlar biraz beyin fırtınası..

yanıt32
yanıt13
Spectrum:

Ayrıca geçen gün bizim ülkemizde de birisi küçük meyve suyu simit için 500 TL ödemişti. Şimdi tüm Türkiye de bu fiyattan satılıyor yaşanmaz buralarda mı dememiz lazım?

yanıt24
yanıt14
Yusuf ODEMIS:

Spectrum Türkiyede nerde tünellerde yaşıyor insanlar? Bir adres versene

yanıt9
yanıt15
Spectrum:

Yusuf bu gibi görüntüler derken uyuşturucu bağımlılığını vurgulamıştım, Ne tüneli Yusuf, Aaah Yusuf ah tünel diyor Yusuf, Birde adres istiyor Yusuf, Ömrümü Yedin Yusuf

yanıt19
yanıt8
Ali Tezel:

Torpili olann heryerde işi iyi. Bunlar uyuşturucu düşkünü zevk peşinde koşanlar. Kullandıkları met bir müddet sonra uzuvlarını kullanılsiamaz hale getiriyor.

63
11
yanıtYanıtla
Ali Karadağ:

Selam aleyküm arkadaşlar cidden çok doyumsuz olduk hep bir başkasına başka ülkenin insanlarına özenir olduk halimize şükür o özenti duyduğumuz insanlar 11 ay çalışıp 20 gün tatil yapıyor buda bize batıyor ama bizler her hafta sonu piknik deniz kenarı geziyoruz inanın biz aslında çalışmıyoruz çamlışma konusunda çok gevşehiz avruva denen yerde iş ev ev iş robot hayatı kafası çalışan insan heryerde fazlasızya para kazanır ve bu benim lafım ben fakir değilim ki Avrupa'ya gidip çalışayım

3
7
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

HALINIZE YÜCE ALLAHA YARADANA HEP SÜKREDIN SONSUZ SÜKÜRLER

4
5
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Şğkredelim akp ye oy verelim dimi

yanıt1
yanıt0
uCube :

Her ülkede bir nevi berbatlık vardır. Biz kullar kesinlikle hiçbir şeyden hoşnut olmayız. Çoğu buldukça, daha çok olmasını isteriz. Azı bulduğumuzda ise isyan ederiz. Orta olduğumuzda çok olsun diye fakiriz deriz. Ah ah, ölüm olduğunu bi unutmasalar, güzel yaşayacaklarda işte neyse. Gezin arkadaşım gezin. Emin olun az paraylada gezebilir ve bir çok yeri zengin olmadan görebilirsiniz. ;))

2
4
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

Ülkemizinde ABD den farkı yok Gençlik Bitmiş Med ci olmuş

6
0
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

abd çok büyük ülke 400milyondan fazla nüfusu var göç kaçak vs aşırı var bir sürü milletten insan var o yüzden evsiz suçlu uyuşturucu bağımlısı ve ticareti aşırı fazla bunlar normal amerikada her türlü hakkını alırısın idam var yasaları 10 numara vergi kaçırmaya kesinlikle sertler polise yamuk bakamazsın aşırı yetkililer insanların hakları çok fazla haksız işten çıkartılma vs kışın birini evden bile atamazsın say say bitmez kesinlikle bizim ülkeden 100000 kat iyi her alanda bu bi gerçek.

4
1
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

yorumlara baktım hiç bir şey bilmeden boş konuşanlar var bu tipler allah allah diyen tipler arkadaşım yalan söylemek sallamak vs bunlar günah biliyorsunuz dimi abd ile tryi hiç bir konuda kıyas bile edemezsiniz dez avantaj gözüken 1 2 şeyi söylersiniz ambulansa para alan eyaletler var mesela onun gibi fakat milyon tanede bizden daha iyi kanunları sistemleri var insana saygıları var tıkır tıkır işleyen sistemleri var orda çalışırsan her türlü ekmek var emeğinin karşılığını kesin alırsın peki bura

yanıt3
yanıt1
Musa Topal:

400 milyondan sonra okumayi biraktim....

yanıt1
yanıt0
Vicdan Önemli:

Terbiye seviyende belli ülkemize söylenen herşey bizim zorumuza gider tabiki Buğra efendi zaten siz varken Amerika'ya gerek yok sen anladın bayrağın altında yasa ekmegini ye askerin korusun seni polisi korusun seni ama zor bı zaman geldimi ülke böyle ülke şöyle baya sorsak hemen ama ben Atatürk'ü seviyom dersin hemen laiklik dersin (yanlıs anlama ha ülkemi olduğu gibi seviyorum)ama ülkemizi kötülemek kimsenin ne haddi nede biz buna izin veririz sana cevabimız hep var ve hep olacak vesselam

3
1
yanıtYanıtla
MÜSLÜM GÜNDÜZ:

O DEĞİLDE KADIN İYİ BEYLER YERALTINDAKİ HAZİNE GİBİ

4
0
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

İşte size Amerikan rüyası!!!

3
1
yanıtYanıtla
Nurettin Şimşek:

Allah ABD yi kahretsin

3
1
yanıtYanıtla
Momo Memo:

Bir milyon irakliyi öldüren bir ülke yahudilere Filistin katliamda yardımcı olan barbar bir ülke bunların neyine üzülüyorsunuz

2
0
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

abd de çalısırsan bir ayda max 3 ayda kendine rahat peşin araba alabilirsin. bir ayda son model telefon alabilirsin ve haftanın her günü et yeme sansın var. iş saatleri az bu kişilerin zaten aklı dengesi olmadıgını yazmışlar . tabi abd kötülemesi yapanların daha bir aklı dengesi değil. he oranında ekonomisi kötü orada bizi kıskanıyor:DDDD

1
1
yanıtYanıtla
Vicdan Önemli:

Buğra diye bı arkadaş var orda ona şunu diyorum akıllıysan burdada iş yaparsın burda bişey yapamiyosan orda hiç bişey yapamazsın ancak bulaşık yıkarsın ama sana şunu diyorum burda o ortam olsaydı diyeceklerini de çok iyi biliyorum inan biliyorum ama bunu bildiğim için zek değilim bunu herkez biliyor kafanında zaten calışmadığı belli trol bile olamazsın çünkü troller bile bunu yazmazdı aşşalanacağını akılsız sayilacaginı bilirdi vesselam

0
1
yanıtYanıtla
Ergün Erkuş:

BİZE İNSAN HAKLARINI SAVUNANLARA BAK

1
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

amerikan hayranları hadi yallah abd ye

0
1
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

KİMSEYİ YARGILAMAYIN..ALLAH IN EMRİ

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kapitalizm dünyaya abd den yayıldı. gelir eşitsizliğinin fakirliği zirvesi abd de. tam tersi zenginliğin ve alım gücünün zirvesi de abd de. şu at gözlüklerini çıkarın. taraftar gibi körü körüne inanmayın her duyduğunuza.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title