Haberler

Kadıköy'de seçimi kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi

Güncelleme:

Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta Kadıköy'de girdiği seçimi kazanamadı. Yüzde 10,02 oy oranıyla seçimi kaybeden Maçoğlu, memleketinde arı yetiştiriciliğine başladı.

Tunceli eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta Kadıköy'de beklentinin altında bir oy oranı alarak seçimi kaybetmişti. Seçimi kaybettikten sonra memleketi Tunceli'ye dönen Maçoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"YÜKSEK RAKIMLI YAYLALARA GÖNDERECEĞİZ"

Arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaşan Maçoğlu, "Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız" notunu düştü.

"TÜM SEMPATİNİZİ KAYBETTİNİZ"

Maçoğlu'nun gönderisinin altına "Durduk yere siyasi hata yapıp tüm sempatinizi kaybettiniz", "Burası Kadıköy Özgürlük Parkı mı?", "Yeni mesleğiniz hayırlı uğurlu olsun", "Kürkçü dükkanı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatih Mehmet Maçoğlu Tunceli Kadıköy Yerel Haberler Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

hic33:

Kendisini sever, akıllı, başarılı bulurdum. Taki Kadıköy'e aday olana kadar. La abiciğim, bura İstanbul İstanbul, romantizm sökmez.

679
105
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

aslında kadıköyde belediye başkanı olamadı ama çayocağı açıp çaycı olabilirdi

yanıt232
yanıt215
Şakir Çolak:

Bütün ülkeye romantizm söktürdünüz. Taki bu kişi Kadıköy'e aday olana kadar!

yanıt116
yanıt50
Mehmet Vatandaş:

Birden fazla havalandı, kardeşim eğer başarılı olmuşsan Tunceli seni yolda bırakmazdı devam etsene ne işin var İstanbul'da Tunceli hizmete muhtaç iken

yanıt22
yanıt5
Yorumcu Sıfır:

Çay ocağı nedir la ayıp ayıp.

yanıt8
yanıt1
ATA null:

onurlu insan helalden kazanan kıymetli kardeşim yolun açık olsun Allah ömür verdiği sürece seni en iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum

551
63
yanıtYanıtla
Muhammed Tan:

Helal demeyelim de dürüst diyelim belki... çünkü helal haram kavramı İslami bir kavram veya kelime bu adamın ideolojik fikriyle ters

yanıt537
yanıt213
Harun Kara:

Yahu bunlar bir amacı bir davası var bu yolda yürüyomuş gibi görünürler. Aslın öyle olmadığı hemen ortaya çıkar. Davası olan insan kolay kolay hemde böyle çok basit hata yapmaz. Önüne bir çok engel çıkar. Sabırla hepsini aşarlar. Aşamazlarsa da Can verirler. Örnek Muhsin Yazıcıoğlu tam olarak hedefi ve davası uğruna on yıllarca sabırla imkansızlıklar içinde mücadele etti. En sonunda ödülünü Rabbim den Şehadet olarak endirekt Cennet olarak aldı. Gözlerini yumar yummaz kendini Cennet bahçelerinde buldu. Buna inancım sonsuz. Çünkü onun dünya hayatı vefat şekli bunun en büyük ispatı.

13
22
yanıtYanıtla
dikduran adam:

kadıköyde dönen rant ellerinden gider diye adamın ayağını kaydırdılar

20
1
yanıtYanıtla
sales Goods:

Akp ile anlaşıp chp ye karşı birleşirsin ha

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title