Haberler

Ailesini katleden şahıs paylaştığı videoda her şeyi anlatmış: Yoksulluktan yoruldum

Güncelleme:

Kilis'te yaşanan aile katliamında detaylar ortaya çıktı. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden şahıs, canına kıymadan önce sosyal medyada paylaştığı videoda "Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı. Sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kilis'te eşini ve 3 çocuğunu boğarak ve makas darbeleriyle öldüren şahsın intihar etmeden önce sosyal medya üzerinden bir video paylaştığı ortaya çıktı. Şahıs, paylaştığı videoda cinayetleri neden işlediğini anlattı.

EKİPLER 5 CANSIZ BEDENLE KARŞILAŞTI

Geçtiğimiz gece Nedim Ekmen Mahallesi'nde meydana gelen olayda; bir şahıs, karısını ve 3 çocuğunu evde öldürdükten sonra intihar etti. Bir komşunun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler eve girdiklerinde 5 cansız bedenle karşılaştı. Cesetler otopsi için Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Ailesini katleden şahıs paylaştığı videoda her şeyi anlatmış: Yoksulluktan yoruldum

"AKRABALARIM GİBİ DİLENCİLİK YAPMAK İSTEMİYORUM"

Ailesini katleden şahsın intihar etmeden önce sosyal medyada bir video paylaşarak olayı anlattığı ortaya çıktı. Şahıs paylaştığı videoda, "Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı. Sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yetkililer olayın nedenlerini ve ayrıntılarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ailesini katleden şahıs paylaştığı videoda her şeyi anlatmış: Yoksulluktan yoruldum

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Kilis 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (71)

Sihirbazın Çırağı:

O dilencilik yapmak istemedi ve istemediği bir şeyi O'na kimsenin dayatamayacağını ispatlamak için ölümleri göze aldı. Eğer birisi istemediği bir şey O'na dayatılıyorsa yapabileceği başka bir kaçış yolu yoktur. Bu aslında ona basitçe yapılan bir zorlama değil de bir cinayete, canına kast etmeye dönüşmüş oluyor. Bir ebeveyn reşit olmayan çocukları namına karar verme yetkisine sahiptir. Çocuklarıma kimse dilenci çocuğu diyemeyecek demiş oldu. Artık hepsi cennet nimetleriyle rızıklanıyorlar.

99
955
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Allah affetsin. Ne desem boş. Mutlu değiliz ülke olarak. Adaletsizlikler, gelir dağılımının eşitsiz oluşu, dini duyguların sömürülmesi insanları derin bir boşluğa attı. Pisikolojik olarak herkeste bir sıkıntı var. İçimiz bazı şeyleri kaldırmıyor artık. Ülke üst ve alt tabaka diye bölündü. Yukardakiler yedikçe yedi, çaldıkça çaldı. Coğrafya kader işte... Olan garibana oluyor...

796
39
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

işveren 50bine çoban bulamıyor, çiftliklerde çalışacak aileye lojmanla berber 60-70bin veriliyor eleman bulunamıyor, inşaat sektörü 70bine 80bine eleman bulamıyor bıktık bu fakir edebiyatından.olan masum çocuklara oldu.

yanıt37
yanıt88
Çınar Saraç:

Abi ben bile evlenmiyorum neyime güvenip evleneyim , geçim zor benle beraber neden çocuklarıma eşime rezil bir hayat vereyim ki , hükümet fakiri iyice fakir yaptı paranın değeri kalmadı kiralara bak asgari ücrete bak bu duruma getirenlere hakkımı helal etmiyorum

761
46
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

kuru ekmekle toprak yerim, ot yerim yine bir cana kıyamam

492
69
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Büyük laf etme

yanıt279
yanıt76
Güven önemlş:

kralçıplakçım biz içimizden geleni inandığımız doğruları haykıralım. düşmez kalkmaz bir Allah Allah kimseyi yanlışa düşürmesin

yanıt200
yanıt13
Kagan Toprak:

Öyle bir paradoksun icindeyizki hem güvenin hem kralciplagin yorumunu begendim .........

yanıt31
yanıt2
Sade Vatandaş:

Rabbim kimseyi yanlışa zaten düşürmüyor. Özgür irade vermiş bizlere , bizler kendimiz yanlışa düşüyoruz. Rabbim yanlışa düşmekten bizleri alı koysun demek daha doğru.

yanıt21
yanıt1
Hakan Hakan:

Ülkenin parasal değeri alım gücü ve alın terinin değeridir, dolar 3 liradan 30 liraya çıkarsa, nas deyip sabit ücretli enflasyona ezilirde zengin daha zengin olursa gözlerinizdeki ışığı arayan maliye bakanı paranın değerini yalan edip şimdikide hesabı zengine değilde fakire kestiği bu dünyada NAS nedir ölenlerin hakkı sizlere hatırlatacaktır.

379
30
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title