Haberler

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bu akşam deplasmanda Galatasaray ile kozlarını paylaşacağı derbide sarı-lacivertlilerdeki eksik futbolcular dikkat çekiyor. Geçen hafta gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düşen Becao'nun ardından dünkü antrenmanda sakatlanan Cengiz Ünder, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci de dev maçta forma giyemeyecekler.

Şampiyonluk yarışının nefes kestiği Trenyol Süper Lig, bu akşam futbol şölenine sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe derbide kozlarını paylaşacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

Fenerbahçe : Livakovic, Osayi, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Tadic, Batshuayi (Dzeko)

ŞAMPİYON BELLİ OLABİLİR

Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray 24. şampiyonluğuna çok yaklaştı. Fenerbahçe'yi ağırlayacak lider Galatasaray'ın şampiyon olması için 1 puan yeterli olacak. Ligde oynadığı 36 maçta 99 puan toplayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin önünde son 2 haftaya 6 puanlık farkla giriyor. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için, son 2 maçında Galatasaray ve İstanbulspor'u yenmesi, sarı-kırmızılı rakibinin de son hafta TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında kaybetmesi gerekiyor.

GALATASARAY İÇ SAHADA YENİLMİYOR

RAMS Park'ta oynanacak derbiye ev sahipliği yapacak Galatasaray, bu sezon iç sahada ortaya koyduğu başarılı Futbol ve sonuçlarla taraftarını sevindirdi. Genç teknik adam Okan Buruk yönetiminde geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılar, bu sezon da taraftarı önünde çok zor bir istatistiğe imza attı. Galatasaray, bu sezon taraftarı önünde ligde oynadığı tüm maçları kazandı. Sezon boyunca ev sahibi olduğu maçlarda çok baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar, ligde 18 karşılaşmaya RAMS Park'ta çıkarken bu müsabakalarda 54 puan toplamayı bildi.

FENERBAHÇE EKSİK

Fenerbahçe'de Kayserispor müsabakasında sarı kart görerek bu sezon 4. sarı kartına ulaşan Rodrigo Becao, derbide yer alamayacak. Sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci'nin de tedavileri sürüyor. İki futbolcu da kadroda olmayacak. Hafif sakatlığı olan Serdar Aziz'in durumuna maç günü karar verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci İsmail Yüksek Cengiz Ünder Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları
Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

500

Yorumlar (20)

Veysel null:

haydi Cim Bom 7-0 at şu febeye. Gün bu gündür... Aslan pençeni göster şunlara....

83
54
yanıtYanıtla
Hakan Ucan:

6s mi dedin

yanıt36
yanıt40
Murat Bayraktar:

yavaş yerler yaş.bi yende ilk önce

yanıt18
yanıt13
Veysel null:

Hakan a cevap 7-0 atarsak ikinci defa atmış olacaz. GS FB arasındaki en farklı skor Galatasaray ın 1911 de febe nin evinde aldığı 7-0 lık skordur. İstersen Google dan bakabilirsin

yanıt13
yanıt20
Muhsin Yazıcıoglu:

7:0 dediğin hangi sene ? Kupaların futbolun sayılmadığı mı daha ülkenin kurulmadığı senemi?

yanıt13
yanıt7
Sedat Açıkgöz:

tam çıksa sanki yenecek

51
27
yanıtYanıtla
Muhsin Yazıcıoglu:

Galatasarayda sakatlıklar olsaydı kaç puan alırdı acaba ? Şu an Demirbay Barış ve Kerem sakat olsa kiminle oynardı?

yanıt4
yanıt2
Abdulhak Myradow:

Hadi FB combomı bombom yap.

31
42
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Hiç eksik olduğunu zannetmiyorum, her büyük maç öncesi yapılan senaryo..

31
14
yanıtYanıtla
ahmet çakır:

4-1 gs alır.

22
15
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title