Haberler

Erzurum'un Tortum ilçesinde trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Erzurum'un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı bölgede sürekli kazaların yaşandığı belirtilerek tedbir alınması istendi.

Virajı alamayan otomobil dereye uçtu: 1 ölü

Artvin- Erzurum yolunda feci kaza

Vatandaşlar ölüm kavşağı olarak anılan bölgede acil olarak tedbir alınmasını istiyorlar

ERZURUM - Erzurum'un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat: 13.30 sıralarında Artvin - Erzurum karayolu Tortum Şahin tepesi mevkiinde keskin virajı alamayan otomobil devrildi. İsmail Şahin yönetimindeki 34 UC 9590 plakalı otomobil ile seyir halindeyken virajı alamayarak şarampole devrildi. Devrilen otomobilden fırlayan sürücü otomobilin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Ölüm virajı olarak adlandırılan bölgede sürekli kazaların yaşandığını dile getiren bölge sakinleri kavşakta tedbir alınmasını istediler.

Bölge sakinlerinden Hüseyin Şahin, bölgede sürekli kazalar yaşandığını ifade ederek, "Viraj keskin olduğu için araçlar için büyük tehlike oluşturuyor. Bugüne kadar onlarca araç burada dereye uçtu, acilen tedbir alınmalı" dedi.

Aytekin Er isimli vatandaşta "İlçe halkımız tarafından bu bölge ölüm virajı olarak adlandırılıyor. Yetkilerden talebimiz bu virajın bir an önce gerekli düzenleme yapılmalı. Onlarca vatandaşımız bu kavşakta hayatını kaybetti" dedi.

Tortum Pehlivanlı Mahalle Muhtarı Mustafa Büyüközmen, "Bu virajın adı artık ölüm virajı. 5 yıldır en az 60-70 kaza oldu. 15-20 kişi hayatını kaybetti. Bütün yetkililere sesleniyoruz. Artık yeter. Bu ölüm yolunu yaptırın. Canlar gitmesin artık yazık" diye konuştu.

Bölgede geçtiğimiz hafta yaşanan kazanın ardından yol kenarındaki bariyerlerin kırıldığı ve yenisinin yapılmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erzurum Tortum 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title