Haberler

Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Djiku: Ludogorets maçı zor geçecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Ludogorets maçının kendileri adına zor geçeceğini belirterek, bütün maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Ludogorets maçının kendileri adına zor geçeceğini belirterek, bütün maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3'üncü maçında yarın Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak maçta İspanyol hakem Guillermo Cuadra düdük çalacak. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli ekipte futbolculardan Alexander Djiku, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendilerini zor bir maçın beklediğine değinen Djiku, "Ludogorets, gruptaki ilk maçını kazanmıştı. Grupta iddiaları devam ediyor. Zor bir maç olacak. Şu ana kadar maç kaybetmedik. Rakipler de buna göre oyun ortaya koyuyor. Konsantre bir şekilde sahaya çıkacağız. İsteğimiz ve arzumuz bütün maçları kazanmak" diye konuştu.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDİP PERFORMANSIMI SÜRDÜRECEĞİM"

Adaptasyon sürecini kısa bir sürede aştığını belirten Ganalı oyuncu, "Ben buraya geldiğim ilk andan itibaren çok iyi karşılandım. Adaptasyon sürecim daha da kısaldı. Takımda çok iyi bir hava var. Bu da işimi kolaylaştırıyor. Ben de performans anlamında en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. İsteğim maksimum şekilde konsantre olup iyi bir oyun ortaya koymak. Çalışmaya devam edip performansımı sürdüreceğim. Şu anda takım içerisinde güzel bir ortam var" şeklinde konuştu.

"ARZUMUZ OFANSİF OYUNCULARA ZORLUK YAŞATMAK"

Savunma oyuncularının yakaladığı uyumun sorulması üzerine ise 29 yaşındaki oyuncu, "Şu anda iyi bir uyum yakaladık. Beraber oynuyoruz. Sadece Becao ile uyumdan bahsetmemek gerek. Bütün savunma oyuncuları kaliteli. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. İsteğimiz, arzumuz ofansif oyunculara zorluk yaşatmak. Şu ana kadar iyi geldiğimizi düşünüyorum. Önemli olan bu şekilde devam edebilmek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Alexander Djiku Ludogorets Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title