Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüşerek, terör saldırısından dolayı taziye dileklerini iletti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova'da gerçekleşen terör saldırısı sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan, Putin'e duyduğu derin üzüntüyü ve taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Moskova'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle Erdoğan, Putin'e duyduğu derin üzüntüyü ve taziye dileklerini ileterek Rusya ile terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazır olduğunu belirtti.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

ERDOĞAN'DAN PUTİN'E TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Moskova'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sayın Putin'e duyduğu derin üzüntüyü ve taziye dileklerini iletti.

RUSYA İLE TERÖRLE MÜCADELEDE İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, masum insanları alçakça hedef alan menfur terör saldırısını en sert biçimde lanetledi ve Rusya halkına başsağlığı ve sabır dileklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, saldırının bölgedeki krizlere bir an önce barışçıl şekilde son verilmesi ihtiyacını ortaya koyduğunu, Türkiye'nin terörün her türlüsü ile ayrımsız mücadele anlayışı içinde Rusya ile terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazır olduğunu belirtti.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin Moskova Rusya Güvenlik Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

Doğrucu:

Ölenlerin yakınlarına allah sabır versin, Rusya yada baş sağlığı diliyorum. Gercekten okadar masum insana nasil kıydılar, yüzlerce ölü geride yüzlerce yetim sakat kaldı. Lanet olsun bunlara insanları sivilleri masumları katledenlere

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title