Haberler

Papa'nın Araba İsteği Reddedildi

Güncelleme:

Türkiye'ye gelecek olan Papa, ziyaretinde kullanmak için Fiat Albea araba talep etti. Ancak Papa'nın talebi, güvenlik gerekçesiyle reddedildi.

Türkiye'ye ziyarette bulunacak olan Papa, ziyareti öncesinde ilginç bir talepte bulundu ancak talep güvenlik gerekçesi ile kabul edilmedi.

Katolik Hıristiyanların ruhani lideri Papa Fransuva, 28-30 Kasım'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor.

7 BİN POLİS KORUYACAK

Papa'nın ziyaretindeki ilk adres Ankara olacak. Anıtkabir'e gidecek olan Papa, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın da ilk konuğu olacak. İkinci gününde ise İstanbul'a geçecek olan Papa, 7 bin polis tarafından korunacak.

Ayasofya'yı ve Sultanahmet'i gezecek Papa için meydanda 800 sivil polis görev yapacak.

ZİYARETTE KULLANMAK İÇİN FIAT ALBEA İSTEDİ

Papa Fransuva, 5 yıldızlı otel yerine Vatikan Temsilciliği'nin Şişli'de bulunan ikametinde konaklayacak.

Papa, halkı selamlamak için kullandığı üstü açık aracı "papamobil"i Türkiye'ye getirmeyecek.

ARABA TALEBİ GÜVENLİK GEREKÇESİYLE REDDEDİLDİ

Ziyaret süresince kullanacağı Otomobilin zırhlı değil Fiat Albea olmasını isteyen Papa'nın bu isteği güvenlik gerekçesiyle kabul edilmedi.

Devlet bakanı statüsünde kabul edilen Papa'ya zırhlı olmayan ancak lüks sınıf otomobil tahsis edilecek.

Kaynak: Haberturk


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fiat Albea Türkiye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

Etyen:

Bence Türkler de Hristiyan olsalar hem medeniyet adına çok iyi olur hem de cennete giderler (Kuran da yazıyor. . Hristiyanlar cennete gidecek der bazi ayette). Muslumanlik aslanda Arap dini ve kul-turu içeren bir din. . . Türklere hiç uymuyor. . Tabi bu benim fikrim. . . size sadece tavsiyede bulundum. . . Hatta yolsuzluk da azalir farkli bir mantalite olur tipki Avrupa gibi. . .

10
33
yanıtYanıtla
Ad SoyadMobil-ANDROID:

Papa erdoğanın davetlisi olarak Türkiyeye geliyor, erdoğanı kutsayıp günahlarını affederek, cennetlik olduğunu, ve cennette 1000 odalı sarayının hazır olduğu müjdesini verecekmiş.

12
13
yanıtYanıtla
papadabulus:

fatihin, kanuninin kemikleri sızlarmı acaba harbi merak ediyorum o savaşlar niyeydi bugünlerden haber verselerdi kanuni ne yapardı vay be 7 bin yeniçeri papayı koruyacak gibi bir şey bu

16
5
yanıtYanıtla
devletmobilWeb@haberler.com:

Tayyip yapar bi kiyak merek etmeyin

10
6
yanıtYanıtla
AydinMobil-ANDROID:

Ne büyük gurur ilk resmi ziyaretçi, Apoyu da davet etseydiniz zavallı biraz ankara havası alir . Papa hazır gelmişken arkasında saf tutun belki gunahlariniz hafifler

7
8
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Papa kafirini kutsal papa diyerek cagirip bu reziliige imza atanlar ayni sekilde erdogan degilde bi chp li ornegin davransaydi onuda boyle destekliyecekler miydi

9
3
yanıtYanıtla
MustafaMobil-IOS:

Arabaya bak tatlıcı arabalarına benziyor

7
4
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Ulan salak salak yorumlar hala yok fatihin kemikleri sızlamazmıymış.. Papa sanki tayyipi hristiyan yapmaya geliyor. Yada ülkenin resmi dinini hristiyanlığa çevirecekmiş gibi gerzekçe konuşanlar var.

4
7
yanıtYanıtla
HakanMobil-IOS:

Gelme istenmiyorsun.

4
5
yanıtYanıtla
musti 180:

bu adamin türkiyede ne isi var suratina bakinca seytan ancak bu surat altinda saklanabilir dememek elde deyil birde devlet görevlisi gibi karsilanacak bunun gibileri diyanetisleri baskani karsilamali ama türkiyede gelenek haline gelmis kim gelirse gelsin devlet görevlisi gurbetcide gümrüklerde sira bekler avrupali cebinden cikardigi kimlik kartiyla transit gecis yapar uygulamalar böyle statü belli !!!

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title