Haberler

Alacak verecek meselesinde kan aktı: Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu

Güncelleme:

Giresun'da bir kişi, tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Giresun'da 2 kişi arasında alacak- verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahlar çekildi. Taraflardan biri, polislerin gözü önünde tartıştığı kişiyi vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken saldırgan ise gözaltına alındı.

ARACA BİNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SİLAHINI ATEŞLEDİ

Hacımiktat Camii önünde Z.D. ve O.Y arasında arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada Z.D. araca bindirmeye çalıştığı O.Y.'yi polislerin gözü önünde ayağında vurarak yaraladı. Olayı uzaktan izleyen vatandaşlar trafik polisine, "Memur bey vursana adamı" diye bağırdı.

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Polislerin müdahalesiyle elinden silah alınan Z.D. gözaltına alınırken, yaralı O.Y. ise olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan anlar ise vatandaşların cep telefonu tarafından anbean görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cep Telefonu Giresun Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Mustafa Gümüş:

Ne olur Amerikan polisi korusun bizi

712
12
yanıtYanıtla
Haber insanı:

polis işini yapınca soruşturma geçirtip anasından emdiğin sütü burnundan getirtirsen müdahale etmeye korkar işini böyle yapamaz. boş muhabbet yapmadan önce bunu bil istedim.

yanıt96
yanıt40
Mustafa Gümüş:

haber insanı sana göre şimdilik 612 kişi boş muhabbet yapmış

yanıt11
yanıt14
yusuf:

trafik polisi de tam x men miş ha bağırsan işi bırakır okadar cengaver

531
4
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

POLİS DEMEK HER OLAYA MÜDAHİL OLABİLİR DEMEK DEĞİLDİR POLİS BİRİMLERİNE GÖREV VE SORUMLULUKLARI VARDIR TÜM DÜNYADA AYNIDIR TRAFİK POLİSİ BU TÜR OLAYLARA MÜDAHALE ETMEZ EĞER DENETİM SIRASINDA KARŞILAŞTIĞI OLAY ESNASINDA SORUMLULUK ALANINDA MÜDAHALE EDER. İDARİ ŞUBE VE PASAPORT TA ÇALIŞANDA POLİS FAKAT BÖYLE BİR YÜKÜMLÜLÜK YADA GÖREV ÜSTLENME YOKTUR.TRAFİK TOPLUM POLİSİ ÇAĞIRIR SADECE

yanıt14
yanıt90
sinan çayırcı:

Kara kalem çok komiksin ??????

yanıt7
yanıt0
Salim:

DÜŞÜNÜN BU OLAY AMERİKAN POLİSİNİN ÖNÜNDE OLSA İDİ....

449
3
yanıtYanıtla
ethem maraşlı:

ya ben bayılıyorum bu amerikan polislerine adamlar hiç riske girmiyor elini kımıldatsa zanlı, tak tak tak hemen iş bitmiştir ben hastayım bu koboylara canlarım benim ya işte olay bu yaa nambır wan americano police okkadar.tak tak tak.

yanıt276
yanıt8
Adem yücel:

Burda amerika kanunları yok ama

yanıt1
yanıt0
ibrahim eren:

Bizim polisin olaya giriş şekline bakarmısınız. Adamın elinde silah var almaya çalışıyorlar. Hadi kanun yok adamı vuramıyorsun başın yanıyor bunu anladık ta elinde silah olanın elinden silahı almaya uğraşmak nedir? Bu kanun değil tamamen polisin eğitimi ve eğitmenleri ile ilgili bir sorun bence

152
20
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title