Haberler

Sabah namazına giden imama silahlı saldırı! Katil, komşusu çıktı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir imam sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. İmama saldırı düzenleyerek öldüren kişinin daha önce husumet yaşadığı karşı komşusu olduğu ortaya çıktı.

Hatay İskenderun'da sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen işleyen ise imamın husumetli olduğu karşı komşusu çıktı.

CAMİ AVLUSUNDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi'nde yaşanan olayda Çamlık Camii'nde görevli 40 yaşındaki imam Hasan İnci, sabah namazını kıldırmak için cami lojmanından çıkıp camiye gittiği esnada bir şahsın av tüfeğiyle silahlı saldırısına uğradı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Cami avlusunda gerçekleşen olayda yaralı imam, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralı imam hastanede hayatını kaybetti. İmam Hasan İnci'nin 4 çocuk babası olduğu ve cami lojmanında ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.

KATİL KARŞI KOMŞUSU ÇIKTI

İlk belirlemelere göre olayla ilgili bir şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, imamı öldürenin daha önce husumet yaşadığı karşı komşusu M.A.Ö. olduğu anlaşıldı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sabah namazına giden imama silahlı saldırı! Katil, komşusu çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İskenderun Hatay Cami Hukuk 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500

Yorumlar (16)

ismail salkım:

Kimbilir adamın canını nasıl yaktı

19
149
yanıtYanıtla
Lale Özkan:

Canını yaksa bile öldürmesimi gerekiyor

yanıt97
yanıt3
YalancıSavar:

Belki diş geçiremiyordu? olayı bilmeden zan ile konuşmamak gerek

yanıt17
yanıt2
mehmet türkel:

Bu zan seni götürür bilesin,bilmediğin bir şeyi söyleme.

yanıt15
yanıt1
ferhat gündoğdu:

uzm.on başı,cavus-ast üst baş çavuş subay general vs hiç birisi şehit değildir. tek şehit Allah yolunda Allah için şehit olan ve acı ile can verenlere denilir. (boğulan,yanan vs) ve en önemlisi para almadan askerlik yapan erler şehittir gerisi. para için görev yaparken ölen vatansever olarak anilmalidir...diye düşünüyorum

42
30
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bogulani yanani katmis askeri rutbeleri katmamis senin inandigin tanrinin pek adaleti yok galiba

yanıt5
yanıt33
Hsn:

Boğulma,yanma gibi durumlarda şehit gibi sevap kazanır diyenler var ama asla şehit değiller Kuran bu dediğini desteklemiyor,Şehitliğin kriteri Allah yolunda ölmek tir.Para almayan er de yaşayışıyla yaptığı hizmetle Allah yolunda değilse o da şehit olmaz.Para almaları ailelerinin geçimini sağlamak içindir yaşamını,askerliğini Allah için İslam için İslamın adı bu topraklardan silinmesin diye yapıyorsa bunda bir yanlış yok ama ben bu işi para için yapıyorum derse o zaman haklısın.

yanıt19
yanıt1
mehmet türkel:

Hsn:biraz hadis oku okursan kimlerin gerçek şehit kimlerin manevi şehit olduğunu öğrenirsin,yok ben hadis falan bilmem diyorsan sana söyleyecek cevabım yok,sadece imamın pamuğu basmasını bekle o zaman anlarsın hadis nedir.

yanıt5
yanıt3
Hakkı Bulut:

ferhat gündoğdu:uzm.on başı,cavus-ast üst baş çavuş subay general vs hiç birisi şehit değildir. tek şehit Allah yolunda Allah için şehit olan ve acı ile can verenlere denilir. (boğulan,yanan vs) ve en önemlisi para almadan askerlik yapan erler şehittir gerisi. para için görev yaparken ölen vatansever olarak anilmalidir.. Askere dil uzatma belki daha askerlik yapmımış boş boş konuşma anca böle yorum yazarsın o vatan evlatları sen ailenle rahat vakıt gecir diye yeri geliyo ailesinden vazgeciyo

2
3
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

İnsanoğlu şaşar beşer. kimi kötü bir hayat yaşar son anda doğru yolu bulur kimi imanlı yaşadığını zanneder sadece zanneder

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title