Haberler

KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu?

Güncelleme:

Moda sektörünün önde gelen firmalarından Koton'un halka arz durumu ve katılım endeksi uygunluğu merak konusu oldu. Koton'un halka arza açılıp açılmadığı ve katılım endeksi uygunluğu hakkında detaylı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu?

KOTON ŞİRKETİ KİME AİT?

1988'de İstanbul Kuzguncuk'ta açılan 25 metrekarelik bir mağaza ile başlayan hikayemizi, bugün uluslararası bir moda perakende markası olarak devam ettiriyoruz. En güncel trendleri yansıtan koleksiyonlarımızla Türkiye'nin moda ve perakende öncüsüyüz. 1996 yılında Münih'te açtığımız ilk yurtdışı showroomumuz ardından 2002 yılında Ortadoğu, Rusya ve Balkanlarda mağaza açılışlarımızı gerçekleştirdik. Yurtiçinde 241, yurtdışında 192 olmak üzere toplam 433 mağazada, dünya genelinde ise 1000'den fazla toptan ve perakende satış noktasında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün online ve offline kanallarımızla birlikte Asya'dan Avrupaya, Ortadoğu'dan Afrikaya, Amerikadan İngiltereye dünya üzerinde 69 ülkeye Koton modasını ulaştırıyoruz. Master franchise ve toptan satış gibi farklı kanallarla satış ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Geniş ve yetenekli tasarım ekibimizle her yaşa ve tarza uyum sağlayabilecek çeşitlilikte oluşturduğumuz koleksiyonlarımızla kadın, erkek, çocuk, aksesuar, bebek gibi pek çok farklı kategoride en moda ve trend tasarımları mağazalarımızda ve Koton.com'da müşterilerimize sunuyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve yaratıcı, yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımımızla global bir marka olarak moda ve perakende sektöründe hızla büyümeye devam ediyoruz. Attığımız her adımda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Müşterilerimizin alışverişlerini kolaylaştırmak, onların beğeni ve tercihlerine en iyi alışveriş deneyimini sunmak için Nisan 2023'te hayata geçirdiğimiz sadakat programımız Koton Club yaklaşık 2,7 milyon üyeye ulaştı. Sezon trendlerini özgün tasarımlarla buluştururken moda perakendesinde öncü uygulamalara imza atıyor, işimizi insan ve teknoloji odağında geliştirmek için büyük bir tutku ve heyecanla çalışıyoruz. Ödüllü Tasarım merkezimiz 83 kişilik kadrosuyla bugüne kadar 74 proje üretti, 4 üniversite ve moda okuluyla 7 alanda iş birliği gerçekleştirdi ve 46 patent aldı. Koton'da Dünyamıza, Topluma, İnsana ve İşimize saygı duyarak "Yaşama Saygı" önceliğiyle üretim ve tasarımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sürdürülebilirlik anlayışımız ve fırsat eşitliği yaratan politikalarımızla tüm paydaşlarımıza değer katma hedefiyle 35 yıldır müşterilerimizin hayatına tarz ve güzellik katmaya devam ediyoruz.

KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu?

KOTON HALKA ARZA AÇILDI MI?

Koton halka arz tarihi henüz belli olmadı.

KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu?

KOTON HALKA ARZ ARALIĞI NE?

KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Katılım endeksi Halka Arz Koton Moda Gündem Moda Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title