Haberler

Film sahnesi değil gerçek: Venezuela'da mahkumların kazdığı tünel polis merkezine çıktı

Güncelleme:

Venezuela'da bir hapishanede bulunan mahkumlar, 1 buçuk sene boyunca gizlice tünel kazarak kaçma planı yaptı. Ancak tünelin sonu beklenmedik bir şekilde polis karakoluna çıktı. 30 mahkum tekrar cezaevine gönderildi.

Filmlere konu olacak olayın yaşandığı nokta Venezuela oldu. Çeşitli suçlardan cezaevine girmiş 30 mahkum firar etmek için 1 buçuk sene boyunca tünel kazdı. En sonunda tünelin ucu gözüktü ve teker teker çıkmaya başladılar ancak özgürlüklerine açılan o delik bir polis merkeziydi. Mahkumlar ve polisler karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Yoksulluk ve genel suç oranı yüksekliğinin önüne geçilemeyen bir ülke olan Venezuela'da yaşanan olay bu kadarı da olmaz dedirtti. Ülkede bulunan bir hapishanedeki mahkumlar kaçabilmek için organize oldu ve sabırla tam 1 buçuk sene tünel kazdı. Mahkumlar için her şey yolunda gidiyor gibi görünse de hesaba katmadıkları bir şey yaşandı.

Film sahnesi değil gerçek: Venezuela'da mahkumların kazdığı tünel polis merkezine çıktı

POLİSLER, MAHKUMLARIN DELİKTEN ÇIKMASINA YARDIM ETTİ

Tünelden teker teker kafalarını çıkaran mahkumlar etraflarında polisleri görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Ancak polisler de onlar kadar şaşkındı. Memurlar, mahkumları hapishaneye geri götürmeden önce duvardaki dar aralıktan geçmelerine elleriyle yardım etti.

Film sahnesi değil gerçek: Venezuela'da mahkumların kazdığı tünel polis merkezine çıktı

FİRAR GİRİŞİMİ ARAŞTIRILIYOR

Emniyet Müdürü Komiseri Gustavo Basabe, gelecekte benzer bir durumun yaşanmasını önlemek için firar girişimini araştırdıklarını söyledi. Polis, "Her şeyin kontrol altında" olduğunu doğruladı ve üç mahkumun kaçışları sırasında aldıkları hafif yaralanmalardan dolayı tedavi edildiklerini söyledi.

Film sahnesi değil gerçek: Venezuela'da mahkumların kazdığı tünel polis merkezine çıktı

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

Venezuela Mahkum Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (17)

Zebra 21:

Bence bu emeği karşılıksız bırakmaması lazım polisin

194
2
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Hababam sınıfından bir sahne geldi aklıma : ))

168
0
yanıtYanıtla
Babayaro:

Mahkumun polise ilk söylediği söz: aa sizde mi kaçtınız komiserim? :)

yanıt106
yanıt1
corci:

iyi olmuş, kaçıp kim bilir kimin canını yakacaklardı yine

111
4
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

mahmut hocanın odasından çıktılar :))

106
1
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

1,5 yıllık emek ziyan oldu, yazık günah ya, bari yevmiyelerini verin adamların :)

52
30
yanıtYanıtla
Ak!f null:

yazık lan :(

74
1
yanıtYanıtla
Mahmut yıldırım:

Hababam sınıfı merkezde.. Mahmut hocada gözlüklü olanı..

24
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

dua ettiler duvar delindi? yoksa kaşıklamı deldiler? kaşık işe, o zaman duvarın betonu kalitesizmiş çünkü en azından yer altı katların duvarı beton olmalı... yada akülü beton kırıcı kullandılar

3
16
yanıtYanıtla
A B:

Azimle Dağ delinirmiş doğru bir söz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title