Haberler

Kırıkkale'de Bayramlaşma

Valilikte düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kırıkkale Valiliği tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kurban Bayramı dolayısıyla valilikte düzenlenen programda, milletvekilleri, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kolat, burada yaptığı konuşmada, vilayet olarak bayramın iyi geçmesi için belediye hizmetleri, güvenlik ve sağlık açısından bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.

Kentin bulunduğu bölge itibariyle trafik açısından önemli bir yoğunluk olduğunu ifade eden Kolat, "Kentte büyük bir trafik hareketliliği söz konusu. Ortalama günde 25 bin araç geçmektedir. Bu konuda duyarlılık içerisindeyiz. Bütün ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. İl olarak bu bayramda da huzur ve güven içerisindeyiz. Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise Müslüman alemi ve Kırıkkale halkının bayramını kutladı.

Bayramların kardeşliğe ve dostluğa vesile olduğunu, amacına uygun kutlanması gerektiğinin altını çizen Köksal, "Bayrağımızın gönderde kalmasını sağlayan şehitlerimize rahmet diliyorum ve tüm İslam dünyasının bayramlarını kutluyorum" dedi.

Törene, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Ali Kolat Kırıkkale Ak Parti Yerel Haberler

title