Haberler

Yayla Turizmi

Güncelleme:

Kendine has coğrafya ve iklime sahip olan Erbaa'nın zengin yaşama kültürü içindeki yaylaları ve bitki örtüsü görülmeye değer.

Belediye Başkanı Sayın Ahmet Yenihan, Erbaa'nın yaylalarını ve doğal güzelliklerini tüm dünyaya anlatmak ve Erbaa'nın yayla turizminden hak ettiği payı almak için bir dizi çalışma başlattıklarını söyledi.

Erbaa'nın yaylalarının yayla turizmine açılması çalışmaları ile bilgi veren Başkan Yenihan şöyle dedi; "Erbaa yaylaları, tüm dünyanın giderek daha fazla birbirine benzemeye başladığı günümüzde, tabiattan uzaklaştığımız ölçüde otantik yaşama biçimi olarak kuşatıcı ve farklı yaylalardır. Yaylalarımız, bakir tabiatın kirlenmemiş havasını; billur gibi soğuk suları; yazın en sıcak günlerde bile korunma ferahlatıcı serinliği; büyüleyici güzellikte manzaraları; hormonsuz ve dalında yavaş yavaş olgunlaşan bitkileri,bin bir çeşit çiçekleri tabii ortamlarında yetişen hayvanlardan elde edilen ve yapılan gıdaları da gelen misafirlere sunmaya hazır.

Biz insanları televizyonlarda izlenilen belgesellerin kurmaca aleminden kurtarıp gerçek hayatın bir parçası halinde yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title