Haberler

New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı

Güncelleme:

New York'ta bulunan bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması hem ABD'de hem dünyada büyük yankı uyandırdı. Tünellerdeki bebek arabası ve kanlı yataklar, organ kaçakçılığı ve çocuk istismarı gibi korkunç iddiaları gündeme getirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler infial yarattı, Amerikalılar olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını istiyor.

ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması dünyanın gündemine oturdu.Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki kanlı yataklar ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ortaya atılan iddialar ise vahim. Bazıları sinagogu genişletmek için bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

SİNAGOGUN ALTINDA GİZLİ TÜNELLER TESPİT EDİLDİ

New York'ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway'de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagog, polis baskınına uğradı.

Baskında, sinagogun altında kazılmış gizli tüneller tespit edildi. Bu sırada, aralarında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu, polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan kişiler gözaltına alındı.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

KORKUNÇ İDDİALAR VAR

Sosyal medya hesaplarında, tünellerin pandemi döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığı gibi iddialar yer alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

Öte yandan Amerikan medyasına yansıyan bazı haberlerde, 6 ay öncesine kadar tünellerin kazılmasıyla ilgili çalışmaların olduğu öne sürüldü.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

KANLI YATAK VE BEBEK ARABASI GÖRÜNTÜLERİ İNFİAL YARATTI

Sosyal medya hesaplarına yansıyan görüntülerde ise kazı yapılan bazı bölümlerde kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama bölümleri dikkati çekti.

Öte yandan kanlı yatakların taşındığı görüntüler ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

New York Çocuk Bebek Güvenlik Suç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Hasan BİLGİÇ:

Lanetli kavimden herşey beklenir, Dünya eninde sonunda bunların oyunlarını anlayacaktır

682
19
yanıtYanıtla
sena üçer:

Yalnız fotoğraf AI ile oluşturulmuş. Yaptığınız habere dikkat edin isterseniz.

85
164
yanıtYanıtla
ASD:

Niye dislike veriyorsunuz anlamıyorum. Doğru söylüyor. Son fotoğraf gerçektende yapay zekayla oluşturulmuş. Dikkatlice bakarsanız anlarsınız.

yanıt66
yanıt71
ADANALI :

yatak taşıyanlar fotosu sanırım. tebrikler o fotoyu görünce la adamlar ne kadar tektip ve ütülü giyiyor dedim :P bu yorumla kendime geldim

yanıt16
yanıt6
isa Dizman:

üstün ırklar ya beyinsizler kendilerini YARADAN MEVLA ya kafa tutuyor kafasızlar, bu yüzden lanetlendiler.

143
7
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Sonun başlangıcı olur inşallah...

143
2
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Kendilerini insan üstü kutsal kavim olarak tanımlayan bu yaratıklar yeryüzünden tamamen temizlenmeden dünyanın barış içerisinde yaşaması imkansızdır...

131
4
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Şapkalar bana tanıdık geliyor...

109
7
yanıtYanıtla
Ümit Avan:

Fotoğraflar fake arkadaşlar, yine birileri bir şeyler deniyor.

12
63
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

yahudi misin ???

yanıt53
yanıt8
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title