Haberler

Misafirhanede Mangal Keyfi Yaptılar

Güncelleme:

Erbaa Belediyesi Ali Özgül Misafirhanesi 'nde düzenlenen etkinlikte misafirhane sakinleri, idareciler ve Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan mangal keyfinde bir araya geldi.

Ali Özgül Misafirhanesi bahçesinde düzenlenen mangal etkinliğinde misafirler ve huzurevi yetkilileri, hem et mangalının hem de güneşli havanın tadını çıkardılar.

Etkinlik ile ilgili konuşan başkan Yenihan şöyle dedi;"Kurban Bayramı münasebeti ile burada kalan misafirlerimize bir mangal etkinliği düzenledik. Amacımız burada kalan misafirlerimizin mutlu olduklarını görmekti. Bu mutluluk hem beni, hem de burada çalışan arkadaşlarımızı fazlasıyla memnun etmektedir. Her insanın bir gün ömürleri, uzun olduğu sürece yaşlanacaklardır. Bu asla kaçınılmaz bir olaydır, bu bilinci asla aklımızdan çıkarmamamız gerekmektedir. Bu nedenle toplum olarak yaşlılarımıza ve kimsesizlere sahip çıkmak, onlara bir çocuk şefkati ile yaklaşmak hem onları hem de bizleri mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title