Haberler

Düzce Valisi Fidan, Taksici Cinayeti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Güncelleme:

Düzce Valisi Ali Fidan menfur cinayeti kınadığını belirterek olayın akabinde failin yakalanmasını önemsediğini ifade etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Düzce Valisi Ali Fidan'ın açıklaması Düzce'deki taksici cinayeti- Vali Fidan: - "Ülke geneli için taksici esnafı ve odalarla görüşerek bazı kararlar alınabilir ancak ben olayın hemen akabinde failin yakalanmasını önemsiyorum. Bundan sonrası için caydırıcı olacaktır. Bu bizim için teselli oldu. Hak ettiği cezayı da bulacaktır diye ümit ediyorum" Düzce Valisi Ali Fidan, Gölyaka ilçesinde taksici Nurettin Yılmaz'ın öldürülmesine ilişkin, "Ülke geneli için taksici esnafı ve odalarla görüşerek bazı kararlar alınabilir ancak ben olayın hemen akabinde failin yakalanmasını önemsiyorum. Bundan sonrası için caydırıcı olacaktır. Bu bizim için teselli oldu. Hak ettiği cezayı da bulacaktır diye ümit ediyorum" dedi.Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın oldukça üzücü ve acı verici olduğunu belirtti.Bu tür olayların ülke genelinde belirli aralıklarla yaşandığını dile getiren Fidan, "Bir taksici arkadaşımız hayatını kaybetti. Bu menfur cinayeti kınıyorum. Ölen taksici arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevindirici olan aynı olayın gecesinde failin yakalanmış olması. Suç aleti ele geçirildi. Bu açıdan hem emniyet hem de jandarmada görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Fail şu anda adliyeye teslim edildi. Bu tür olayların bir daha ilimizde ve ilçelerimizde olmamasını temenni ediyorum" diye konuştu.Fidan, katil zanlısı B.Ç'nin hukuk karşısında gereken cezayı alacağına ilişkin inancının tam olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: "İnşallah yaşanan bu olay son olur. Taksici cinayetleri ülkenin gündeminde. Özellikle büyük şehirlerde zaman zaman bu olaylar yaşandı. Taksicilerin can güvenliği de gündeme geldi. Elbette bu olay sonrasında alınacak tedbirler tekrar görüşülecektir. Ülke geneli için taksici esnafı ve odalarla görüşerek bazı kararlar alınabilir ancak ben olayın hemen akabinde failin yakalanmasını önemsiyorum. Bundan sonrası için caydırıcı olacaktır. Bu bizim için teselli oldu. Hak ettiği cezayı da bulacaktır diye ümit ediyorum."Düzce'de taksicilik yapan Nurettin Yılmaz'ı (79) öldürerek cesedini Gölyaka ilçesinin Saçmalıpınar Orta Mahalle Menfez mevkisinde çalılık alana attığı iddiasıyla aranan B.Ç. (28), Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde sabah gözaltına alınmış, zanlının olayda kullandığı öne sürülen bıçak ele geçirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Yılmaz Ali Fidan Gölyaka Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title