Haberler

Başkan Yenihan Yeni Hayvan Pazarını İnceledi

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan geçen hafta Erbaa'da hizmete giren bölgenin en büyük hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde pazar yerine giden Başkan Yenihan,Hayvan satıcılarına yeni hayvan pazarının taleplerini karşılayıp karşılamadığını sordu.Hayvan satıcıları ise öncelikle böylesine nitelikli bir Hayvan Pazarını Erbaa'ya kazandırdığı için Başkan Yenihan'a teşekkür ettiler.Pazar yerinin yeni olması sebebi ile küçük de olsa bazı eksiklilerinin olduğunu söyleyen hayvan satıcıları, bu haliyle bile gerek biz satıcılarının, gerekse buraya hayvan almaya gelen insanların çok rahat ettikleri bir Pazar olduğunu söylediler. Ordu, Ünye, Fatsa, Amasya, Tokat ve Erzincan gibi yerlerden Erbaa'ya hayvan satın almak için gelen tüccarlar ise;gerek bizlerin yaşadığı yerlerde ve gerekse hayvan alım satımı için bu bölgede gittiğimiz yerlerde böyle nitelikli bir pazar yeri yok.Pazar yerinde her türlü ihtiyaçlarımızı çok rahat temin edebiliyor ve ticaretimiz çok rahat bir şekilde yapabiliyoruz.Erbaa Hayvan Pazarı sadece bu bölgenin değil, eksikleri giderildikten sonra ülkemizin de en büyük ve nitelikli hayvan pazarı olmaya aday dediler.

Başkan Yenihan ise hayvan almak ve satmak için gelen kişilere hitaben "Yeni Hayvan Pazarımızın Kurban Bayramına yetişmesi için tüm çalışanlarımızı buraya göndererek,adeta seferberlik ilan ettik.Tabi ki küçük de olsa eksikliklerimiz var, onları da en kısa sürede tamamlayacağız.Emin olun sizler burada ne kadar rahat alış veriş yaparsanız bizler de o kadar mutlu oluyoruz "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title