Haberler

Son dakika haberleri | Arnavutköy'de döküm sahasında hafriyat kamyonunun altında kalan kişi öldü

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Taylan ERGÜN / ARNAVUTKÖY'de döküm sahasında görevli olan 53 yaşındaki Sinan Çakır hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

Taylan ERGÜN / ARNAVUTKÖY'de döküm sahasında görevli olan 53 yaşındaki Sinan Çakır hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Olayla ilgi kamyon şoförü ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, bu sabah saatlerinde Arnavutköy, Bolluca'da bulunan hafriyat döküm sahasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre burada görevli olan ve döküm sırasında kamyon şoförlerine yardımcı olan 53 yaşındaki Sinan Çakır, döküm sırasında kamyonun altında kaldı. İhbar üzerine ola yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Çakır, olay yerinde hayatını kaybetti. Sinan Çakır'ın cansız bedeni Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Olayla ilgili kamyon şoförü ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Çakır Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title