Haberler

Hayırseverin vasiyetiyle okul yeniden açıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık İlkokulu, hayırsever bir vatandaşın vasiyeti sonucunda yapılan tadilat işlerinin ardından öğrencilere kapılarını açtı. Okulun tamirat ve onarım işleri tamamlandıktan sonra okul bahçesinde yemekli mevlid-i şerif okutuldu. Milas Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü de etkinliğe katılarak hayırsever aileye teşekkür etti.

Muğla'nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık İlkokulu'nda hayırsever bir vatandaşın vasiyeti sonrasında yapılan tadilat işlerinin ardından öğrenciler okullarına kavuştu.

Kızılcayıkık Mahallesi'nde tadilat bekleyen, çatısından su sızdıran okul, hayırsever bir ailenin vasiyeti sayesinde yeniden öğrencilere kapılarını açtı. Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden merhum Yusuf İlyas Menteşe, hayattayken son hayali olan bu okulun onarılmasını evlatlarına vasiyet etmişti. Hayatını kaybeden Menteşe'nin evlatları babalarının son vasiyetini yerine getirdi. Okulun tamirat ve onarım işleri tamamlandı. Onarım için harcanan maliyetin 800 bin TL'yi geçtiği öğrenildi. Yapılan işin ardından okul bahçesinde yemekli mevlid-i şerif okutuldu. Etkinliğe Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın'ın da katılım göstererek hayırsever aileye teşekkür ettikleri öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Milas Muğla İnşaat Eğitim Toplum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title