Haberler

Aziz Başkan Bu Tezahüratları Duyunca Çıldırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Burhan Felek Spor Salonu'nda sarı lacivertli taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bir grup taraftar Alex ve Ersun Yanal lehine tezahüratlar yapınca Aziz Yıldırım çok kızdı.

Fenerbahçe'de Galatasaray yenilgisinin üzüntüsü sürerken, voleybol takımının Ziraat Bankası ile oynadığı maçta taraftarların gösterdiği tepki şok etkisi yaptı.

BAŞKAN ÇILDIRDI

Önceki günkü maçta sarı-lacivertli taraftarların "Ersun Yanal" ve "Alex" tezahüratları, Burhan Felek Spor Salonu'nu inletirken, başkan Aziz Yıldırım bu olay karşısında çılgına döndü.

"TRİBÜNLERE TARAFTARI ALDIRMAYACAĞIM"

Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynandığını ileri süren Yıldırım, çevresindekilere şunları söyledi: "Yine aynı grup. Gerekirse tribünlere taraftarı aldırmayacağım. Bunları sokmayacağım. Bir daha öyle bir olay olursa sahaya gireceğim ve tepkimi göstereceğim. Kimse Fenerbahçe üzerinden takıma oyun oynayamaz. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza sahip çıkmalıyız."

Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım geçen sezon sonunda stattaki şampiyonluk kutlamalarında "Alex" diye bağıran taraftarlara da sert tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Aziz Yıldırım Burhan Felek Ersun Yanal Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title