Haberler

Adliyedeki çatışmada hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş bir akrabasının mevlit yemeğine gidiyormuş

Güncelleme:

Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısında çatışmanın ortasında kalarak yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin 2 çocuk annesi Dilfıraz Karataş olduğu ortaya çıktı. Karataş'ın komşusu "25 yıllık komşumuzdu. İyi bir anne, iyi bir komşu ve iyi bir ablamızdı. Bildiğimiz kadarıyla zavallı kadıncağız oradaki çatışmanın ortasında kaldı. Bir akrabası vefat etmişti. Onun da mevlit yemeği vardı. Yemeğini yapmaya gitmişti. Adliyede bir işi yoktu" dedi.

İstanbul Adliyesi'nde yaşanan terör saldırında çatışmanın ortasında kalarak hayatını kaybeden kişinin Dilfıraz Karataş olduğu ortaya çıkarken komşusu Osman Kadıoğlu, "Bir akrabası vefat etmişti. Onun da mevlit yemeği vardı. Yemeğini yapmaya gitmişti. Zavallı kadıncağız oradaki çatışmanın ortasında kaldı" dedi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önünde meydana gelen terör saldırında 3'ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. 2 saldırganın ölü olarak ele geçirildiği çatışmada yaralanan Dilfıraz Karataş isimli vatandaş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

KAYBETTİĞİ BİR YAKINININ MEVLİT YEMEĞİNE GİDİYORDU

2 çocuk annesi Dilfıraz Karataş'ın Bağcılar'da ikamet ettiği adresine akrabaları ve komşuları taziye için gitti. Sokağa tedbir amaçlı polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Olaya ilişkin konuşan Karataş'ın komşusu Osman Kadıoğlu, Karataş'ın adliyede bir işinin olmadığını ve kaybettiği bir yakınının mevlit yemeğine gittiği sırada çatışmanın ortasında kaldığını söyledi.

Adliyedeki çatışmada hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş bir akrabasının mevlit yemeğine gidiyormuş

"MAHALLEDE ÇOK SEVİLEN VE SAYILAN BİRİSİYDİ"

Osman Kadıoğlu, "Bildiğimiz kadarıyla zavallı kadıncağız oradaki çatışmanın ortasında kaldı. Bir akrabası vefat etmişti. Onun da mevlit yemeği vardı. Yemeğini yapmaya gitmişti. Adliyede bir işi yoktu. Muhtemelen metrobüsten indikten sonra tesadüfi şekilde ablamız çatışmanın ortasında kaldı. Muhteşem birisiydi. Mahallede çok sevilen ve sayılan birisiydi.

"İYİ BİR ANNE, İYİ BİR KOMŞUYDU"

25 yıllık komşumuzdu. Bu zamana kadar daha kimsenin kalbini kırmadı. Güleç yüzlüydü. Çocukları bizim çocuklarımızla beraber büyüdü. İki tane çocuğu vardı. Onlar da yıkıldı şu anda. İyi bir anne, iyi bir komşu ve iyi bir ablamızdı. Allah rahmet eylesin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çağlayan Adliyesi Çağlayan Karataş Çocuk Saldırı Güvenlik Adliye Terör İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

can atalayın partisinin, tip in vekil adayı bu soysuzlara devrim şehidi demiş bir de. lanet size de devriminize de..sizi insan yerine koyan yargıya da yazıklar olsun

239
11
yanıtYanıtla
Bükücü:

Ölüm kimi nerede nasıl bulacak kimse bilemez. Finali sen oynarsın, perdeyi kader kapatır.

87
131
yanıtYanıtla
Anonim:

Ne Boş Yapıyon 4wk

yanıt58
yanıt49
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title