Haberler

Türkoğlu'nda Altyapı Çalışmaları

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Altyapı Çalışmalarına Çok Büyük Önem Verdiklerini Belirterek, Amaçlarının Yepyeni Bir Türkoğlu Olduğunu Söyledi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, altyapı çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini belirterek, amaçlarının yepyeni bir Türkoğlu olduğunu söyledi.

İlçede Fatih, Gaziosmanpaşa, Cumhuriyet, Gaziler mahalleleri ile İstasyon Caddesi'nde çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğüne dikkat çeken Başkan Taşhan, bölgenin öncelikli sorununun altyapı olduğunu ifade etti. İlk etapta 20 bin metrekare yerleşim alanında parke, bordör ve kaldırım çalışmaları başlattıklarını vurgulayan Taşhan, "İnsanımız toz-toprak içinde yaşamasın istiyoruz. Bu nedenle de tüm gayretimizle yaşanabilir çağdaş bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Taşhan, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizden bu yana yepyeni bir Türkoğlu hedefi ortaya koymuştuk. Yaptığımız çalışmalarla bunu başardığımızı düşünüyoruz. Öncelikli olarak bölgenin altyapı sorunlarını hallettik. Elektrik ve telefon kabloları yerin altına alındı. Fosseptiklerin üzerinden kanalizasyon hattına bağlanan kanalizasyon bacaları, tekniğine uygun olarak yeni hatta bağlandı. Bölgede doğalgaz hatlarının döşenmesi için de gerekli girişimlerde bulunduk. Şimdi ise üst yapı çalışmalarına başladık. Bölgenin kaldırım ve yollarının yapılması ile birlikte yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da tamamlanacak. Yoğun toza maruz kalan ve evlerinde pencerelerini dahi açamadıklarını söyleyen vatandaşlarımız da böylece yaşanabilir bir yerleşim alanına kavuşmuş olacak." (ACB-MT-Y) 07.06.2008 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title