Haberler

Siirt'te Satranç Merkezi Açıldı

Satranç Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından Siirt'te satranç eğitim merkezi açıldı.

Satranç Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından Siirt'te satranç eğitim merkezi açıldı.

Bahçelievler Mahallesi Hami Efendi Caddesi'nde bir dairede, Siirt Vali Vekili Mustafa Pala ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ve davetlilerin katılımıyla açılışı yapılan satranç merkezi hizmete girdi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan kıdemli antrenör İhsan Kılıç, halka en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını, bu hizmetlerden birisinin de sosyal faaliyetler olduğunu söyledi. Kılıç, "Hizmete açtığımız bu merkezde 7'den 70'e her bireyin serbest zamanlarında rahatlıkla istifade edebilir. Haftanın tüm günleri hizmet verilecek merkezimizde satranç kursları düzenlenecek. Buradaki amacımız doğru hamleler yapabilen bireyler yetiştirmektir. Bu merkezde yetişecek bireylerin Türkiye'nin önemli turnuvalarına katılabilmelerini sağlamaya çalışarak İlimizi temsil etmelerini sağlayacağız" dedi.

Kılıç, kursa katılmak isteyenlerin Satranç Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne kayıt yaptırmaları gerektiğini ifade etti. Vali Vekili Mustafa Pala ile ilköğretim 2'inci sınıf öğrencisi Ortunç Bıyıklı adlı öğrenci arasında oynanan satranç müsabakası berabere bitti.

Etkinlik, verilen ikramla sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi İhsan Kılıç Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title