Haberler

İstanbul'da okuldan atılan yabancı uyruklu öğrenci, müdürü silahla vurdu

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da Irak asıllı olduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğrenci, okuduğu özel liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurdu. Saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 4 okul öğrencisi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

YAŞADIĞI SORUNLAR NEDENİYLE OKULDAN ATILDI

Olay, saat 10.00 sıralarında Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Irak asıllı olduğu iddia edilen Y.K., Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan'la yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı.

5 EL ATEŞ EDEREK AĞIR YARALADI

Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan'ın odasına girdi. Yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan'ı ağır şekilde yaraladı.

İstanbul'da okuldan atılan yabancı uyruklu öğrenci, okul müdürünü silahla vurdu

ÖĞRENCİLER PANİKLE DIŞARI KAÇTI

Gerçekleşen olayın ardından Y.K. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Odaya gelen öğretmenler, okul müdürünü kanlar içinde yerde gördü ve bunun üzerine polis ekiplerine haber verdi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, 4 okul öğrencisi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eyüpsultan İstanbul Irak 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (18)

Osman Uzunkadri:

Daha bu iyi günler her yer göçmen sığınmacılar doldu 1 kuruş vergi yok güvenlik tedbirleri hak vere bundan 4 ,5 yıl sonra başlayacakların habercisi bu olaylar Allah sonumuzu hayır etsin Ama Filistin e acıyoruz ki korkarım acınacak hale geleceğiz

575
22
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bunlar şimdilik iyi günlerimiz. Bebeleri büyüyünce ne olacak , hep beraber göreceğiz. Mayınları kaldır , açık kapı politikası uygula, içeri giren kimdir ,neyin nesidir , sorgulama, bır kırk harcadık bir kırk daha de , ee ne bekliyordunuz..

yanıt227
yanıt6
Arif Terzi:

Yanlış sığınmacı politikalarımız ve bağımsız olamayan yargı sistemimiz yüzünden cennet vatanın Ortadoğu'dan farkı kalmadı.

330
7
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

silah her yerde herkeste var

271
12
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

Iraklı zaten gelirken getirmiştir. Olaydan sonra da geri dönmüştür. Türkiye’de öğrenci dahil yabancı uyruklu hiç kimsenin adres yer yurt nedir ne değildir bilgisi yok.

yanıt371
yanıt16
Quantum:

Sızlanmak nafile icraat gerekli icraat. Bu saatten sonra yapılıcak tek şey yaşlı, genç, çoluk çocuk demeden alayını postalıcak bi yönetimi getirmek şart

268
8
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE:

YAPTIKLARI DAHA DA YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR. MÜLTECİ AŞIĞI BİR HÜKÜMET OLDUĞU SÜRECE SESSİZ ŞEKİLDE İSTİLA EDİLMEYE DEVAM EDİLECEK NE ZAMAN ÇOĞUNLUK OLACAKLAR O ZAMAN KİMSE SESİNİ ÇIKARAMAYACAK. HAK EDEN ETTİĞİNİ YAŞAYACAK DOKUNULMAZLAR HARİÇ TABİİ..

215
10
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

ASILLAMDA SUÇ BİZLERİN TOPLUMUN YÜZLERCE MÜLTECİ OLAYLARI OLDU HANGİSİNDE BİR OLUP SOKAKLARDA HÜKÜMET KARŞI EYLEM YAPILDI SADECE HEPİMİZ BURADAN YAZIYORUZ.ŞU OLAY KADAR ACI BİR DURUM 15 YAŞINDA BİR IRAKLI SİLAH EDİNEBİLİRSE GERİSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM.EVET HAKLSIN BU DAHA İLKLERİ

yanıt25
yanıt1
VATANDAŞ:

Neden yabancı uyruklu deniyor neden suriyeli ıraklı Afgan vs denmiyor... Demekki yasaklı sözcük bunlar

130
5
yanıtYanıtla
Berkay Yılmaz:

Besle kargayı oysun gözünü işte

44
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title