Haberler

Devlet Bahçeli ile hangi konuları görüştüler? Özgür Özel madde madde saydı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği 45 dakikalık görüşme hakkında konuştu. Zirvenin olumlu geçtiğini aktarıp başlıkları madde madde sıralayan Özel, "Asgari ücrete zam talebini, temmuzda zam yapılması gerektiğini konuştuk. Seçim sonuçlarını samimiyetle görüştük. Dış politikayı nasıl gördüğümüzü anlattık. Atanmayan öğretmenlerden staj mağdurlarına, kademeli emeklilikten uzman çavuşların sorunlarına kadar pek çok konuyu ele aldık" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından bugün de TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

BAHÇELİ ÖZEL'İ İŞARET ETTİ

45 dakika süren zirve sonrası Bahçeli'nin "Sayın genel başkan değerlendirme yapar" sözleriyle işaret ettiği CHP lideri Özel görüşmede masaya gelen konu başlıklarını sıraladı.

"OLUMLU BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK"

CHP'nin grup toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, "Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme gayet olumlu ve verimli geçti" dedi.

"ASGARİ ÜCRETE ZAM TALEBİNİ GÖRÜŞTÜK"

Görüşmede asgari ücrete zam talebini, temmuzda zam yapılmasını gerektiğini konuştuklarını belirten Özel, masadaki konu başlıklarını da madde madde sıraladı.

"DIŞ POLİTİKAYI NASIL GÖRDÜĞÜMÜZÜ ANLATTIK"

Özel, "Seçim sonuçlarını samimiyetle görüştük. Dış politikada Filistin-Kıbrıs konusu başta olmak üzere Türkiye'nin tüm dış politikasını hangi gözle gördüğümüzü kendisiyle paylaşma, CHP'nin burada bir ana muhalefet partisi olduğunu milletimiz yapılacak ilk seçimlerde başka bir görev verene kadar ana muhalefet partisi olduğumuzu ancak yurt dışında Türkiye'nin partisi olduğumuzun altını bir kez daha çizdim.

"UZMAN ÇAVUŞLARIN SORUNLARI DA MASADAYDI"

Atanmayan öğretmenlerden staj mağdurlarına, kademeli emeklilikten uzman çavuşların sorunlarına kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduk.

"KENDİSİNİ DİKKATLE DİNLEYİP NOT ALDIK"

28 Şubat tutuklarından AYM kararlarına uyulmamasına kadar duyduğumuz tüm endişeleri konuştuk. Kendilerinin pek çok husustaki olumlu katkıları ve elbette farklı düşündüğü konuları dikkatle dinledik, not aldık" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Asgari Ücret Zam MHP Gündem Politika Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (26)

albatros :

dikkat et özgür özel, karşındaki adam önce mhp yi sonra akp yi bitirdi... :)))

317
89
yanıtYanıtla
Osman Akman:

Hahhahaha

yanıt61
yanıt9
sağdan muhalif:

Yanlışın var; akp yi ayakta tutan bizzat Bahçelinin kendisidir. Bahçeli olmasaydı akpnin çalacak kapısı kalmamıştı.

yanıt112
yanıt30
mardinli yiğit:

Özel, çok akıllı bir siyaset izliyor..

316
32
yanıtYanıtla
Osman Akman:

İyi niyetlilik mi şeytanlık mı? Bunu ilerde görecez..

yanıt111
yanıt79
Askin Polat:

Her konu var pkk nasıl bıter o konu yok. Dem incinmesin diye.sonra 100/23 geçemiyoruz konu açılınca bizim enbüyük sorunumuz terör. Ondan sonra Irak'ta Suriye'de ne işimiz var dıye.konuşuyoruz.orda terör yuvası var. Ekmek bulunur aç yatılır.vatan bulunmaz vatan sız olmaz

115
90
yanıtYanıtla
Zeki null:

Ulan hani KADEMELİ EMEKLİLİK

82
34
yanıtYanıtla
Mustafa AKSAN:

Emekli maaşını konuşsunlar

100
11
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

söyledim demin.unutmuşlar. :) bi dahakine dediler.

yanıt35
yanıt2
Hek Tor:

''En iyi piskevüt hamuru nasıl hazırlanır'' konusu 27 dakikalarını almış...

yanıt24
yanıt22
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title