Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Vali Küçük OSB toplantısına katıldı.

Vali İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgeleriyle (OSB) ilgili düzenlenen toplantıya katıldı.

Valilik'tan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) yapılan toplantıda, 1. ve 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüklerinin birleşme konusu, gıda üreticileri ve tekstilcileri bir araya toplama ile Ceylanpınar ilçesinde Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması konuları görüşüldü.

Toplantıya, Vali yardımcıları Ramazan Seçilmiş, Aylin Kırcı Duman ve ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin ve OSB müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, taşeron işçileriyle bir araya geldi.

Belediyenin Makina Bakım Şefliği'nde  gerçekleştirilen toplantıda Baydilli, işçilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Baydilli, yaptığı açıklamada belediyede 30 Mart seçimlerinden sonra  yeni bir yönetim oluştuğunu hatırlattı.

Şirket bünyesinde çalışan işçilerin işten çıkarılacağı söylentilerin çıkarıldığını  bunun da iş verimini düşürdüğünü ifade eden Baydilli,  şunları söyledi:

"İşini yapan hiçbir işçinin iş kaybı olmasın, bunun yanında  işe gelmeyen  işini yapmayan  insanlarla  çalışmamız mümkün değil. Bu arkadaşlar  çalışmayacaksa  yerine ekmeğe ve işe  ihtiyacı olan  insanlar vardır çalışan hiçbir arkadaşımızın  iş kaybı korkusu olmasın. Belediye yönetimi adil ve adaletli bir  şekilde memlekete  hizmet etmenin kararlılığı içindedir." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hasan Baydilli Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title