Haberler

Samsun Tso'da Bayramlaşma

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Samsun TSO'nun Kurban Bayramı kutlama programı her yıl olduğu gibi bu yıl da yine birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu. Samsun TSO Sosyal Tesisleri'nde oldukça samimi bir ortamda geçen bayramlaşma törenine Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Divanı, Samsun TSO Meclis üyeleri, işadamları ile çok sayıda kişi katıldı. Birlik ve beraberliğin doruk noktaya çıktığı bayramlaşma töreninde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu misafirleriyle yakından ilgilendi.

Dini ve milli bayramların, toplumsal birlikteliği sağladığını ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Kısacası bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Şükürler olsun ki, millet olma irademizi diri tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmış bulunuyoruz. Ama bu yıl ki bayramımızı yaşanan terör olayları dolayısıyla maalesef buruk kutluyoruz. Temennimiz bayramlarda yoğunlaşan sevgi, barış ve kardeşlik ortamının daim olması ve ülkemizde huzur ortamının bir an önce tesis edilmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Kurban Bayramı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title