Haberler

Şahinbey Belediyesi Şanlıdere Caddesi'ni YeşilVadi Bulvarına Bağlayan Yol Açıyor

Güncelleme:

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafik yükünü azaltmak için yeni bir yol açma çalışması başlattı. Şanlıdere Caddesi'ni YeşilVadi Bulvarına bağlayacak olan bu yol, vatandaşların trafikte daha az zaman harcamasını sağlayacak.

Şahinbey Belediyesi açtığı yollarla şehrin trafik yükünü önemli ölçüde rahatlatırken bu konudaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar Şanlıdere Caddesi'ni YeşilVadi Bulvarına bağlayan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

"Trafiğe nefes aldıracak yeni bir yol açıyoruz"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların rahatı için her alanda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Artan araç sayısına rağmen ilçemizde yeni yol açma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şanlıdere Caddesini Güzel Vadi ve Dumlupınar arasından geçerek YeşilVadi Bulvarına bağlayan yol çalışmamızı sürdürüyoruz. Burada bulunan evlerin tamamını kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik. Evlerin yıkım çalışması tamamlandıktan sonra 40 metre genişliğinde yeni bir bulvar açarak Şanlıdere Caddesi'ndeki fazla trafiği YeşilVadi bulvarına aktaracak yeni bir yol açıyoruz. Açılan bu yolla Şanlıdere Caddesi'nin trafik yükü hafifleyecek. Böylece vatandaşlarımız trafikte fazla zaman geçirmemiş olacaklar. Çalışımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. On beş gün içerisinde yolumuzu tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız " dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şahinbey Yerel Haberler Belediye Emlak Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title