Haberler

İranlı turistler, yeni yılı Van'da kutladı

Güncelleme:

Van'da yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. İranlı turistler, Elite World Van Hotel başta olmak üzere şehirdeki otel ve kafelere akın ederek yeni yıla eğlenerek girdi. İranlı turistler, Van'da olmaktan ve yeni yılı kutlamaktan mutlu olduklarını belirttiler.

İranlı turistler, yeni yılı Van'da kutladı.

Van'da yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. 2024'e eğlenerek girmek isteyen vatandaşlardan kimi 5 yıldızlı oteli tercih ederken, kimi vatandaş ise kafe ve restoranları tercih etti.

Ülkelerindeki resmi tatil ve izin günlerini geçirmek isteyen İranlılar, geldikleri Van'da yeni yılı kutladı. Elite World Van Hotel başta olmak üzere şehirdeki otel ve kafelere akın eden İranlılar, yeni yıla eğlenerek girdi. Şarkılar eşliğinde dans eden İranlılar, herkesin yeni yılını kutladı. Van'da olmaktan ve yeni yılı Van'da kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını aktaran İranlı turistler, "Biz Van'ı çok seviyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz" dediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Van Turizm Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title