Haberler

İnci Otel'den Görkemli Açılış

Enez'de Edirne Belediye Meclisi üyesi Hakan İnci tarafından yapılan İnci Otel, Cumartesi günü görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

Enez'de Edirne Belediye Meclisi üyesi Hakan İnci tarafından yapılan İnci Otel, Cumartesi günü görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

Açılış törenine Edirne Valisi Hasan Duruer, Enez Kaymakamı Fatih Baysal, Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz ile çok sayıda kurum amiri, siyasi parti yöneticisi ve vatandaş katıldı.

Açılış töreniyle ilgili konuşan İnci Otel Sahibi Hakan İnci, tesisi normalde 2 yılda bitirmeyi planladıklarını belirterek, "Ancak Enez Kaymakamımız Fatih Baysal ve Belediye Başkanımız Ahmet Çayır'ın baskılarıyla 2 senede bitirmek zorunda kaldık. Bazı eksiklerimiz var ama kısa zamanda tamamlayacağımıza söz veriyoruz. Enez'in turizm anlamında bazı eksiklikleri var. Ama biz de bunun gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca otelimizin dışında burada Trakya Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle yenilediğimiz apart kısmımızın da açılışını yapıyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Edirne Valisi Hasan Duruer ise, Enez'in bir turizm cenneti olmaya aday olduğunu belirterek, Türkiye'nin en temiz denizlerinden biri olan Saros Körfezi'nin gelişebilmesi için tesislere ihtiyacı olduğunu ifade etti. Duruer, tesis olmadan turizm olmadığını bildirerek, "Enez ilçemizde böyle bir tesis hayata geçiren Hakan Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Enez'in eksikliğini tamamlayacak bir yatırım. İnşallah yat turizmini de Enez'e getirebilirsek ve gümrük de açılırsa, Enez için çok ciddi bir gelişim olacağına inanıyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Duruer Hakan İnci Enez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title