Haberler

Hisarcık Eğitim' Dergisi Çıktı

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe çapındaki okulların 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılındaki yapılan faaliyetlerini özetleyen “Hisarcık Eğitim” adıyla ikinci dergiyi çıkardı.

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe çapındaki okulların 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılındaki yapılan faaliyetlerini özetleyen "Hisarcık Eğitim" adıyla ikinci dergiyi çıkardı.

Editörlüğünü Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Ali Tekin'in yaptığı "Hisarcık Eğitim" dergisi 90 sayfadan oluşuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, 500 adet basılan geniş kapsamlı derginin tüm kurum kuruluşlara, esnaflara ve köy muhtarlıklarına dağıtılacağını söyledi.

Cebeci," 2016-2017 eğitim - öğretim yılının sonu itibariyle geçen yıl başlattığımız güzel bir çalışmanın ikincisine imza atmanın haklı gurur ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnanç ve azimle başarılamayacak hiçbir şeyin olamayacağını ispatlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hisarcık çok şanslı çünkü genç, dinamik, enerji dolu, yepyeni bilgilerle donanmış geç öğretmenlerimizin yanında, tecrübe ve birikimleriyle yapacakları rehberlik ve kılavuzluk sayesinde büyük bir sinerji oluşturabilecek kıdemli öğretmenlerimizin oluşturduğu çok güzel bir ekibimiz var. Bu ekibin bir takım ruhu ile hareket ettiğinde başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Geçen yıl huzurlarınıza çıktığımız bu çalışmanın bu yıl ikincisi ile yukarıda belirttiğim görüşümde ne kadar haklı olduğumu görüyor ve bunun sevincini yaşıyorum. Sadece bu da değil, bugüne kadar kullarda gerek akademik çalışmalar ve gerekse sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarda gösterilen performansla da bu ispatlanmış durumdadır. Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Tabii ki özel olarak bu çalışmanın ortaya çıkarılması ve hazırlanması noktasında kıymetli zamanlarını ve enerjilerini esirgemeyen ve bu çalışmanın editörlüğünü yapan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Ali Tekin başta olmak üzere, emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ile bu çalışmayı baskıya hazırlayan Seydi Resul İmam-Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Şerif Tokuş'a, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Ramazan Yılmaz' a ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hakkı Aydın ile çalışmanın her aşamasında desteklerini esirgemeyen tüm okul / kurumlarının değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İlhan Cebeci Ali Tekin Hisarcık Yerel Haberler

title