Haberler

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Yeni Yıl İçin Kolluk Kuvvetlerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılına dakikalar kala görev başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Vali Çeber, yılbaşı gecesi çeşitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev başında olduğunu açıkladı.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılına dakikalar kala görev başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Vali Çeber, yılbaşı gecesi çeşitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev başında olduğunu açıkladı.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılına dakikalar kala görev başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Vali Çeber, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada 2023 yılının yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk ve hüzün dolu geçtiğini belirterek, yılbaşı gecesi çeşitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev başında olduğunu açıkladı. Yılbaşı gecesi alınan tedbirlerle ilgili bilgi veren Vali Çeber, "2023 yılı bizler için deprem nedeniyle zor ve hüzün dolu bir yıl oldu. Yeni yıla girerken birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarımızla vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk ve güven içerisinde yeni yıla girebilmesi için fedakarlıkla görevi başındadır. Gaziantep'te şu an itibarıyla emniyette 376 ekip ve 3 bin 570 personel, jandarma 23 ekip ve 456 personelle, itfaiye 75 araç 133 personelle, zabıta 23 araç ve 213 personelle, İl Sağlık Müdürlüğü 76 araç ve 2 bin 60 personelle, AFAD 6 araç ve 24 personelle, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 30 araç ve 84 personelle sahadadır. İhtiyaç olursa daha fazlası da hizmet için bekliyor. Toplamda 700 araç ve 7 bin civarında personel, Gaziantep halkını güvenlik sağlık ve huzur içerisinde yeni yıla girebilmesi için görevleri başında" ifadelerini kullandı.

Vali Çeber'e AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve diğer protokol üyeleri eşlik etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Çeber Gaziantep Yılbaşı Güvenlik Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title