Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Dedeağaç Belediye Başkanı Lambakis Enez'i ziyaret edecek

Yunanistan'ın Dedeağaç Belediye Başkanı Evangelos Lambakis, Enez'i ziyaret edecek.

Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dedeağaç Belediye Başkanı Evangelos Lambakis'in turizmin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında Enez'i ziyaret edeceğini söyledi.

Enez ile Dedeağaç arasında ortak tarih ve kültürel bağlar bulunduğunu belirten Çayır, "Lambakis ve beraberinde gelecek olan Dedeağaç Liman Başkanı Stavros Stavrokoğlu ile bölgede turizmin gelişmesi için belirlenecek noktalar üzerinde konuşacağız. Ortak komşuluk değerlerinin turizme de yansımasını istiyoruz. Bölgede turizmin gelişmesi için Enez Limanı'nı mutlaka hizmete açmalı, Enez ile Dedeağaç arasında karşılıklı gemi seferleri düzenlemeliyiz" dedi.

-Yerli kavunda verim yüksek

Yerli kavunun veriminin yüksek olduğu bildirildi.

Keşan'ın Mecidiye beldesinde kavun üretimi yapan Serkan Tanışan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 dönüm araziye kavun ektiğini söyledi. Bu yıl  kavun veriminin yüksek olduğunu belirten Tanışan, "Tarlamdan 8 ton kavun almayı bekliyorum. Ürettiğim kavunları kilosu 1,5 liradan kendim satarak, daha fazla gelir elde ediyorum" dedi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çayır Enez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title