Haberler

Çarşamba'ya Hayran Kaldılar

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti.

Siyaset Akademisi Eğitimi Programı'na katılmak için Samsun'a gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, başkan Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti. Beraberi'nde ki heyetle beraber Çarşamba'da gezen Başkan Ak, "AK Parti 4. yerel yönetimler Sempozyumu Proje Yarışması'na Yeşilırmak Kıyı Düzenlemesi ve Adapark projesi ile Türkiye 2.'ligini kazanan Çarşamba Belediyesi'ni kutluyorum" dedi.

Ankara-Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve beraberindekiler, Başkan Dündar ile birlikte Göğceli Camii'ni ziyaret eden Başkan Ak, tarihi Camii'nin ahşap yapısını çok etkileyici olduğunu, ecdadımızdan bizlere kalan çok değerli bir tarihi yapıyı görmekten dolayı huzur duyduğunu söyledi.

Başkan Mustafa Ak ve beraberindekileri Çarşamba'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "2004 yılında Yeşilırmak kıyısındaki baraka yapıları yıkarak başladığımız kentsel tasarım çalışmalarına devam ediyoruz. Aradan gecen 9 yılda Çarşamba'da birçok bölge de kentsel dönüşüm ve tasarım yaptık" diye konuştu - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Dündar Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title