Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İsmet Sezgin'i Lokma Hayrıyla Andı

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan merhum İsmet Sezgin'i aramızdan ayrılışının 7. yıldönümünde lokma hayrıyla anarak onu unutmadıklarını gösterdi. Lokma hayrına katılan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden İsmet Sezgin'i ölümünün 7. yıl dönümünde lokma hayrıyla andı. Sezgin için Bey Camisi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan lokma hayrından alan vatandaşlar Sezgin'i unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan merhum İsmet Sezgin'i vefatının 7. yıldönümünde lokma hayrıyla andı.

Türk siyasetinde önemli biri yeri olan İsmet Sezgin, Aydın Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra Gençlik ve Spor, Maliye, İçişleri ve Milli Savunma bakanlıkları yaptı. Ayrıca Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulundu. Sezgin'i hasretle andıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Türk siyasetinin devlet adamı kişiliğiyle öne çıkan isimlerinden olan siyasetin 'İsmet Abi'si İsmet Sezgin'i saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu İsmet Sezgin Türkiye Aydın Ölüm Belediye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title