Haberler

AK Parti Aksu'da Yeni Başkan Ordu

AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı 2.Olağan Kongresi'nde, Mehmet Akif Ordu yeni başkan oldu.

AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde, Mehmet Akif Ordu yeni başkan oldu.

AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi, Aksu Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin, tek liste ile girilen kongre sonrasında Mehmet Akif Ordu'ya görevi devretti. Kongreye, Antalya milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse, İl başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Aksu İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde konuşan İlçe Başkanı Halil Şahin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ekip ruhuyla çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de, Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin ve ekibine teşekkür ederek, görevi devralacak yönetime başarılar diledi. AK Parti'nin 'Hizmet' ten başka bir ideolojisi olmadığını ifade eden Köse, "AK Partili kardeşlerimden vatandaşlarımızla iç içe olmalarını, hepsini çözemesek bile herkesin derdiyle ilgilenip, çözüm bulma noktasında ellerlinden gelen gayreti göstermelerini istiyorum. Aksu'da ve diğer tüm teşkilatlarımızın kapısı herkese açıktır. Herkesin derdiyle ilgilenip, yardımcı olmaya gayret edeceğiz" dedi.

Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise, kongreye katılan delegelere ve Aksululara, "Aksulu olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerin şahsıma ve partime verdiğiniz destek dolayısıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İl başkanı olduğum dönemde ve seçimlerde bana güvenip, desteğinizle güç verdiniz. Ben de sizin güveninize layık olmak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Aksu ve Antalya için çalışıyorum, çalışacağım. Mecliste Aksu ilçemizin ve Antalyamızın sorunlarının çözümü için İl Başkanımızın koordinatörlüğünde diğer arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz, bize ulaşan vatandaşlarımızın derdiyle ilgilenip, yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu altında oluşturulan 2 B komisyona seçildim ve Aksu ve Antalyamız için en önemli sorun olan 2B yasası konusunda ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için faydalı olacak bir çalışmanın içindeyiz. AK Parti iktidarında Aksu'ya önemli yatırımlar yapıldı, bundan sonra da yatırımların destekçisi ve takipçisi olacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtılıp, seçimlere geçildi. 188 delegenin oy kullandığı seçimler sonucunda 186 oy ile Mehmet Akif Ordu başkanlığa seçildi.

Mehmet Akif Ordu başkanlığındaki Aksu İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Durmuş Kaan Şahin, Ahmet Samur, Tahir Argın, Yunus Akpınar, Ali Çoban, Mustafa Altıntaş, Yunus Kaba, Sinan Temirtaş, Fuat Cebeci, Burhan Çelik, İsmail Kelce, Ayşe Kocabaş, Osman İmşir, Veli Kansu, Osman Cirit, Osman Ayhanoğlu, Emin Çağlar, Keziban Horzun, Bayram Coşgun, İsmail Cüneyt Mete, Bayram Yılmaz, Kadir Kürlü, Seher Doğan, Ayşe Şahin. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

halil şahin Ak Parti Antalya Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title