Haberler

65 yaşındaki Emine Kaçar, okuma-yazma kursuna katılarak öğreniyor

Güncelleme:

Hakkari'de açılan okuma-yazma kursuna katılan 65 yaşındaki Emine Kaçar, ilim öğrenmenin yaşı olmadığını gösteriyor.

yazma öğreniyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı ile birlikte Medrese Mahallesi'nde Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi binasında açılan okuma-yazma kursunu ziyaret etti. Müdür Nurettin Yılmaz, okuma-yazma kursuna katılan 8 çocuk annesi 65 yaşındaki Emine Kaçar'la da ilgilenerek, bu yaşta okuma yazma öğrenmeye geldiği için teşekkür ederek başarılar diledi.

Burada açıklamalarda bulunan Müdür Yılmaz, ilim öğrenmenin yaşı olmadığını belirterek, "Peygamber Efendimiz'in güzel bir hadisi şerifi var. Buyuruyorlar ki 'ilim hem Müslüman kadına hem Müslüman erkeğe farzdır. İlmi Çin'de de olsa talep edin; çünkü ilim talep etmek, her Müslüman'a farzdır.' İlim, okuma yazma ile olur ve ilim öğrenmenin yaşı yoktur. 65 yaşında okuma-yazma kursuna katılan Emine Kaçar'a teşekkür ediyor, kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Müdür Yılmaz, diğer kursları da ziyaret ederek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı'dan bilgi aldıktan sonra buradan ayrıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari İnsan Hakları Eğitim Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title