Haberler

Yenimahalle ile TPF İşbirliğine Gidiyor

Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İş garantili eğitimler sonunda hem müşteri memnuniyeti hem de istihdam sağlanır." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İş garantili eğitimler sonunda hem müşteri memnuniyeti hem de istihdam sağlanır" dedi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Perakendecilik sektörünün sıkıntılarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyarette, Yenimahalle Belediyesi ile TPF arasında işbirliği yapılması kararı çıktı.

Makamında perakendecileri ağırlayan Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, TPF'nin çalışmaları hakkında Altunbilek'ten bilgi aldı. Ankara'da 30, Türkiye genelinde 400 firmanın bulunduğunu anlatan Altunbilek, sektörde uluslararası standartları yerleştirmek ve Türkiye'de perakendeciliğin gelişimine katkı sağlamak hedefinde olduklarını ifade etti.

HEM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HEM İSTİHDAM SAĞLANACAK

Sektörün sıkıntılarının da dile getirildiği ziyarette çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Ticaretten gelen bir belediye başkanı olduğu için sıkıntıları iyi bildiğini kaydeden Yaşar, Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) çatısı altında perakendecilik sektörüne kalifiye elemen yetiştirebileceklerini söyledi. Yaşar, "İş garantili eğitimler sonunda hem müşteri memnuniyeti hem de istihdam sağlanır" diye konuştu.

İşbirliğine sıcak bakan ve bir protokol imzalamaya hazır olduklarını kaydeden Altunbilek, "Sektörümüze hem nitelik hem de nicelik bakımından değer katacak her türlü işbirliğine hazırız. Esnaf kökenli olduğunuz için esnafın hep yanında olduğunuzu biliyoruz. Bize de destek verdiğiniz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title