Haberler

Attığı son mesaj "Göremiyorum" oldu: İspanya'da otomattan aldığı kahveyi içen kadın kör oldu

Güncelleme:

İspanya'da havaalanındaki otomattan bir bardak kahve alan 21 yaşındaki genç kadın aniden fenalaştı. Yüzü şişmeye başlayan ve nefes alamayan kadın hastaneye kaldırıldı ancak kör kaldı.

İspanya'nın Palma kenti yakınlarında havaalanındaki otomattan bir bardak kahve alan 21 yaşındaki genç kadın, yaklaşık 10 dakika sonra fenalaşmaya başladı. Kahve bardağına bakan kadın onlarca böceği görünce adeta şok geçirdi. Yüzü şişmeye başlayan ve nefes alamamaya başlayan kadın, yoğun bakıma kaldırıldı ancak kalıcı olarak kör oldu. Doktorlar ise ölmediği için şanslı olduğunu ifade etti.

21 yaşındaki havayolu çalışanı, sıcak içeceği başkent Palma yakınlarındaki Son Sant Joan havaalanındaki bir otomattan satın aldıktan sonra keyifle içmeye başladı. Aradan geçen 10 dakika sonra fenalaşan genç kadın, bardağın içindeki küçük antenleri ve kanatları fark edince hayrete düştü.

Attığı son mesaj 'Göremiyorum oldu: İspanya'da otomattan aldığı kahveyi içen kadın kör oldu

SON MESAJI "HİÇBİR ŞEY GÖREMİYORUM" OLDU

Kadın, korku ve panikle arkadaşına "Hiçbir şey göremiyorum" yazdıktan sonra anafilaktik şok yaşamaya başladı ve yüzü ve boğazı, nefes almakta zorlanacağı noktaya kadar şişti Bilincini kaybetmeden ve Palma'daki bir kliniğe götürülmeden önce kendisine havaalanı sağlık hizmetleri tarafından adrenalin ve diğer ilaçlar verildi. Yaşadıklarını anlatan kadın, "Yoğun bakım ünitesine geldiğimde erkek arkadaşıma 'Ceset gelmediği için şükredin' dediler" dedi.

Attığı son mesaj 'Göremiyorum oldu: İspanya'da otomattan aldığı kahveyi içen kadın kör oldu

KAHVE ŞİRKETİ PARANI GERİ VERECEĞİZ DEDİ

Pazartesi gününden itibaren yoğun bakımda 36 saat geçiren kadın, böcekleri gördüğünde yaptığı ilk şeyin kahve şirketi Deli Corner'ı aramak olduğunu da anlattı. "Bana cep telefonumu getirmemi ve 50 senti iade edeceklerini söylediler" dedi. Kahve otomatı havaalanından kaldırılırken yetkililer hakkında ise şikayetçi olundu.

Attığı son mesaj 'Göremiyorum oldu: İspanya'da otomattan aldığı kahveyi içen kadın kör oldu

BÖCEKLER KAHVE OTOMATINA NASIL GİRİYOR?

Otomat ekipmanı genellikle kapalı, sıcak ve kuru alanlarda tutulur, bu da burayı larvalar için ideal üreme alanı haline getirir. Böcekler, yüksek konsantrasyonda gıdanın bulunduğu korunaklı, sıcak, karanlık ve nemli koşullardan etkilenirler ve genellikle ekipmanın kendisinden ziyade makinenin içindekilere odaklanırlar.

Otomatik Satış Birliği'ne (AVA) göre, karıncalar ve sinekler gıda atıklarının ilgisini çekiyor ve çöp kutularının yeterince sık boşaltılmadığı yerlerde bulunuyorlar. Satış makineleri genellikle açık, kamusal alanlara yerleştirildiğinden, çöp kutuları da yakınlarda yer alıyor; bu da makineleri böceklerin istilası için kolay bir hedef haline getiriyor.

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

Böcekli İspanya Haberler.com Özel Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

Oliver:

Askerliğimi yaptığım birlikte bulunan kahve otomatlarından da karınca çıkıyordu, yüksek ihtimalle otomatın şeker bölmesinde yaşıyorlardı. Allah korumuş bizi de ne diyeyim...

88
2
yanıtYanıtla
Seyfettin Sucu:

Parasını iade etmeleri hoş bir davranış

53
28
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ne parasından bahsediyorsunuz ? Kadın kör olmuş , yaşamı bitmiş , bu halde nasıl bir ömür sürülebilir , tazminat olarak yaşayabileceği hayat kadar ödeme yapılmalı...

yanıt15
yanıt4
Alper Demir:

Güray; Seyfettin’de durumun ne kadar içler acısı ve yüzsüzlük barındırdığından bahsediyor aslında.

yanıt20
yanıt1
Ömer Fırat:

Balıklıgölde bir kahve içmeyesı için iade edecekler mış

yanıt0
yanıt0
Ejderha Dövmeli Herif:

zehirli olmadığı sürece bölceklerin çoğu protein deposudur. zararları yoktur yiyebilirsiniz.ama büyük ihtimal o otomat temizlikten uzak bir sinek sivrisinek zararlı bir bakteri taşımış olma ihtimali yüksek.

36
13
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

BÖCEK TEN DEĞİL KAHVEYE BAŞKA BİR ŞEY DAHİL OLMUŞ..

41
7
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

starbucktada aynı şeyler olabilir, makinalara ne kadar bakım yapıyorlar bilinmiyor. evde için kahveleri.

31
1
yanıtYanıtla
Hasan Kilic:

DALGA GECER GIBI 50 CENT GERIYE MILYONLUK DAVA SART

20
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Şaka yapmadım gerçek söyledim kahve makinesinden kakalak çıktığına şahidim

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title