Haberler

Yeni Atanan Öğretmenlere Özel Gece Düzenlendi

Güncelleme:

Birecik'e yeni atanan öğretmenlere yönelik verilen yemekte eğitimciler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Birecik Kaymakamlığı tarafından ilçe genelindeki çeşitli okullara atanan öğretmenlere yönelik program düzenlendi. Programa katılan ilçe kaymakamı Deniz Zeyrek, eğitimde yaşanan sorunlarla birebir ilgileneceğini söyledi.

Yemeğe İlçe Kaymakamı Deniz Zeyrek, Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan, İlçe Jandarma Komutanı, öğretmenler ve eşleri katıldı.

Programda tüm öğretmenlerin gününü kutlayan kaymakam Zeyrek, göreve yeni başlayan eğitimcilere de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mesleki formasyonun iş hayatının ilk dönemlerinde oluştuğunu vurgulayan kaymakam Zeyrek, "Çiçeği burnundaki öğretmenlerimizin bu ilk aylarda tertipli, düzenli ve özenli olmaları durumunda tüm meslek hayatları da böyle geçecektir. Aksi halde hem kendilerinin verimsiz olacak hem de hem de öğrencilerimiz ve dolayısıyla geleceğimiz heba olacaktır. Ben kaymakam olarak eğitim sorunları ile yakından ilgileniyorum. Tüm eğitimcilere de kapım her zaman açık olacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Deniz Zeyrek Sami Doğan Halfeti Birecik Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title