Haberler

Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?

Güncelleme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Mücadelenin canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider giren Galatasaray, ligin geride kalan 33 maçlık bölümünde 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu 90 puan topladı. Puan cetvelinde 11. sırada yer alan Yukatel Adana Demirspor'un ise 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puanı bulunuyor. İki takım arasında Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

İLK 11'LER

Adana Demirspor : Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray : Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Barış Alper, Icardi.

Ziyech'in gol sevinci olan eline üfleme işareti: "Ortadoğuda, sabredin neler yapacağımı görürsünüz" anlamına geldiği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trendyol Süper Lig Adana Demirspor Hakim Ziyech Galatasaray Trendyol Hakim Adana Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title