Haberler

Hayatınızı biraz havalandırın

Mert Çuhadaroğlu

Mert Çuhadaroğlu

Yazar
28.12.2022 01:16

Yıkanmayan eşyalarımızı genellikle havalandırırız, hayatımızı da yıkayamayacağımıza göre hazır yılbaşı yaklaşırken havalandırmayı deneyebiliriz, biraz alt üst yaparız. Şems'in meşhur sözüdür, "hayatının altının üstünden iyi olmayacağını nereden biliyorsun?".

Yeni yılın enerjisine çok inanırım, güzel bir niyetle yola çıkana hayat da yardım eder. Sizin hayatınızla ilgili yeni yıla dair umutlarınız, güzel niyetleriniz neler? İşte nasıl rüzgar eşyaları kurutmamıza, havalandırmamıza yardım ediyorsa umutlarımız ve niyetlerimiz de hayatımızı havalandırırken işimizi kolaylaştıracaklar.

Duaların gücüne de çok inanırım, değişmeye niyet ettiyseniz dualarınızla bunu destekleyin.

Hayatımızı havalandırmak için en önemli iki konu rutinlerimizi değiştirmek ve hayatımızda yenilikler yapmak olacaktır. Bunun herkes için geçerli bir formülü olmayabilir, herkesin farklı bir hikayesi ve yaşamı var, dengeleri koruyabilmek de önemli. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerin bir tanesi ile başlayın. Sen bu konuda değiştin diyen olursa da yeni yıl ile birlikte farklı kararlar aldım ve uyguluyorum dersiniz. Örneğin hayır demeyi öğrenmeye başlamak için hiçbir zaman geç değildir.

Yeni keşifler yapmak da size iyi gelebilir, bu bazen bir şarkıdır, bazen bir şehirdir, keşfin küçüğü büyüğü önemli değildir. Size iyi gelen şeyleri keşfetmek bir süre sonra bu konuda sizi daha fazla cesaretlendirir.

Yapacağınız değişikliklerin sizi mutlu etmesi de önemli elbette, gözlerinizin içini güldürecek değişimlerin peşinde olun.

Havalandırma ve temizlik dediğimizde bunun fiziksel unsurları da olabilir elbette, kullanmadığınız kıyafetlerle ve eşyalarla vedalaşabilirsiniz, ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilirsiniz.

Güzel haberler alacağınız, güzel sürprizlerle karşılaşacağınız harika bir yeni yıl diliyorum şimdiden.

Sevgi ile kalın.

title