Haberler

Gömeç'teki Mağdurlar Dernek Kurdu

Güncelleme:

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, termal devre mülklerin teslim edilmemesi üzerine mağdur olan vatandaşlar dernek kurdu.

SEFER TALAY

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, aldıkları termal devre mülklerin 10 yıldır kendilerine teslim edilmemesi üzerine mağdur olan vatandaşlar haklarını aramak için dernek kurdu.

Gömeç'in Karaağaç Mahallesi'nde, 10 yıl önce yapımına başlanan termal devre mülk tesislerinin bu güne kadar hak sahiplerine teslim edilememesi hak sahiplerinin tepkilere neden oldu. Devre mülk satın alan vatandaşlar, mağduriyetlerini gidermek için dernek çatısı altında bir araya geldi. Mağdurların oluşturduğu, Yaşam Termalzedeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilk genel kurulu Burhaniye'de Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılırken, başkanlığa Fahri Gökdağ seçildi.

Bu güne kadar sosyal medyada oluşturdukları sayfalarda seslerini duyurmaya çalışan ve mağduriyetin büyük olduğunu anlatan vatandaşlar firmanın Turkiye'nin her yerinden binlerce aileye devre mülk satışı yaptını, 10 yıldır parasını ödemiş olan ailelere devre mülklerini teslim etmediğini öne sürdü. Devre mülkü teslim edilmeyen Şekernaz Erdoğan, "10 yıl önce buradan geleceğimizi düşünerek yer aldım. Şimdi 10 yıl geçti. 2 binden fazla üyesi var, mağdurumuz var. Termal faaliyete geçmedi. Onun için biz de bir araya geldik. 2 bin kişiyi bir araya toplayıp dernek kuracağız. Dernek olarak mücadele vereceğiz. Hak arayışındayız" dedi.

Mustafa Aygül ise "Yaşam Termal üyesiyim. Bir sorunumuz var, şu anda bitirilemedi. Yıllar oldu. Biz buraya paralarımızı ödedik. Şimdi bir dernek kurduk. Bu dernekte de şu anda toplantı halindeyiz. Yeni bir yönetim seçmek üzereyiz. İnşallah, bunu başaracağız. İnşallah bu toplantı hepimize hayırlı olur" diye konuştu. Kemal Alpinanç ise, "Yaşam Termalzedeler olarak dernek kurumunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki haklarımızı dernek çatısı altında yasal yollardan arayacağız. Bütün üyeler adına İnşallah, hakkımızı alacağız" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Balıkesir Termal Gömeç Sosyal Medya İnşaat Hukuk Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title