Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 5. Etap Hobi Bahçeleri İçin Kura Çekimi Yaptı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 5. etap hobi bahçeleri için hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in katıldığı törende, 5. etap hobi bahçelerinin anahtarları sahiplerine teslim edildi. Ayrıca, Alleben Göleti'nde yapılacak 6. etap hobi bahçelerinin müjdesi de verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5. etap 100 hobi bahçesinin hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende ilk kurayı Başkan Fatma Şahin çekti.

İçerisinde 2 tuvalet, idari bina, mescit ve 130 araçlık otoparkı bulunan hobi bahçesi, kura çekimi sonrası hak sahiplerine teslim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 6. etabın da Alleben Göleti civarında yapılacağını belirtti.

Ekiplerin karınca gibi çalıştığını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Bizim sevinçlerimiz paylaşınca artar, bütün acılar paylaşınca azalır. Bu yüzden mümkün olduğu kadar büyük gayret gösteriyoruz. Kent tarımı denen bir şey var artık. Artık büyük kentler insanları yoruyor. Bir dinlenme gerekiyor. Köydeki ev ekmeklerini, muhabbetlerini özlüyoruz. Buna göre hareket ederek çalışıyoruz. Gözümüzü kapatıp cenneti hayal ettiğimizde aklımıza yeşil ve su geliyor, mutlu bir aile geliyor. Talep ettiğiniz her noktada çalışmak bizim görevimiz. Burada birinize çıkmadığında üzülmeyin. Çıkana kadar hobi bahçelerimizi yapmaya devam edeceğiz. 4 ay sonra yeni kura çekimimiz olacak."

Törene, Genel Sekreter Sezer Cihan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik??????? ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yaşam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin Gaziantep Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title