Haberler

    The Dark Knight Rises Gösteriminde Katliam Yaşandı!

    Yılın en çok beklenen filmlerinden The Dark Knight Rises'ın Colorado'daki premier'inde katliam yaşandı!

    Başrolde Christian Bale'in yer aldığı ve Christopher Nolan tarafından yönetilen, yılın en çok beklenen filmlerinden The Dark Knight Rises'ın Colorado'daki premier'inde katliam yaşandı! Filmin gösterimine az bir zaman kala kalabalığa yaklaşan kimliği belirsiz iki kişi, bir anda ateş etmeye başladı ve büyük paniğe sebep oldu. İlk belirlemelerde 10 kişinin öldüğü ve yaklaşık 40 kişinin yaralandığı açıklanmıştı. Yerel polis şefinden gelen yeni bilgiye göre, 14 kişi hayatını kaybetti ve 50'den fazla da yaralı var. Polis ve FBI, olayın aydınlatılması için acil durum pozisyonuna geçmiş durumda.

    Böyle üzücü bir olay, açıkçası alışkın olduğumuz bir durum değil. Bu denli büyük merakla beklenen filmin ilk gösteriminde böyle bir katliam yaşanması, eminiz büyük şok etkisi yaratmıştır. Bakalım Warner Bros.'tan konu hakkında nasıl bir açıklama gelecek?

    Bu arada, The Dark Knight Rises, bugün itibarıyla vizyonda yerini alıyor. Yetkililerden gelen bilgiye göre, film henüz gösterime girmeden evvel tam 25 milyon dolarlık bilet satışı yapılmış bile. Gece gösterimiyle seyirciye merhaba diyen film, bazı sinema salonlarında sabaha kadar seans yapacak.

    Tekno Kulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Christopher Nolan Colorado Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title