Haberler

Superman ve Batman Yan Yana mı Yoksa Karşı Karşıya Mı?

Geçtiğimiz günlerde San Diego Comic Con'da ilk duyurusu yapılan Superman ve Batman'i bir araya getirecek film için dikkat çekici bir teori gündemde! .

Geçtiğimiz günlerde San Diego Comic Con'da ilk duyurusu yapılan Superman ve Batman'i bir araya getirecek film için dikkat çekici bir teori gündemde!

Superman ve Batman Filmi Böyle Duyurulmuştu

Dünya çizgi roman tarihinin en tanınmış kahramanlarından ikisini bir araya getirecek olan film, 2015'de vizyona girecek. DC Comics'in bu iki özel kahramanı bir araya gelip, dünyayı nasıl bir kötülükten koruyacağı merak konusuyken, ortaya atılan bir başka iddia ise adeta işin rengini değiştirdi.

The Dark Knight Returns – Part 2'de Böyle Karşı Karşıya Gelmişlerdi

Ortaya atılan iddiaya göre yeni film Superman ve Batman'i karşı karşıya getirecek! Bu fikre DC Comics takipçileri yabancı değil. Zira çizgi roman dünyasında Batman ve Superman'in karşı karşıya gelmişti. En son The Dark Knight Returns – Part 2 filminde karşılaşan iki kahraman, eğer iddialar doğruysa yeni filmde de kafa kafaya gelecek…

I Am Legend'daki Sürpriz Sahne

Bu ikilinin bir araya gelmesi düşüncesi 2007 yılında gösterime giren I Am Legend'da da küçük bir sürpriz şeklinde yer almıştı. Filmin bir karesinde sokaklarda yer alan afişlerden birinde Batman ve Superman logolarının birleşimi gözüküyordu… Şimdi gözler yapımcılarda. Christian Bale'in oynamayacağını açıklamasının ardından yeni bir Batman bulmak zorundalar. Ayrıca yeni filmde Christopher Nolan'ın parmağı olacak mı, bu da ayrı bir merak konusu. Sinema tarihinin en başarılı çizgi roman uyarlaması olarak işaret edilen The Dark Knight üçlemesi gösterdi ki, Nolan'ın senarist ve yönetmen koltuğunda mutlaka bulunması gerekiyor…

Kaynak: TeknoEditor.com / Teknoloji

Christopher Nolan San Diego Batman Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title