Haberler

    Instagram Reklam Gösterimine Başlıyor

    Instagram’da reklamlar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Çok yakında akışınızda şaşırtıcı markalardan, sıra dışı fotoğraflar görmeye hazır olun. Bir yıl önce Facebook tarafından satın alınan ve...

    Instagram'da reklamlar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Çok yakında akışınızda şaşırtıcı markalardan, sıra dışı fotoğraflar görmeye hazır olun.

    Bir yıl önce Facebook tarafından satın alınan ve karşılığında 1 Milyar Dolar ödeme yapılan Instagram'ın bu parayı çıkarabilmesi için gelir modeli arayışına girilmişti. Reklam gösterimi yapmaya başlayacağı uzunca bir süredir konuşulan Instagram, sonunda bu yönde harekete geçti.

    Kısa bir süre önce paylaşılan ilk reklam görselinden sonra tüm çalışmaların tamamlandığı bilgisi verildi. Çok yakında akışınızda "Sponsored" ibareli fotoğraflar göreceksiniz. Reklamlar için çeşitli kriterler belirleyen Instagram ekibi, önceliği yüksek takipçi sayısına ve zengin bir paylaşım içeriğine sahip marka hesaplarına verecek.

    Kullanıcıların itici bulduğu reklamı bildirerek, reklam profilinin çizilmesine yardımcı olacağı da belirtilmiş. Her bir görselin Instagram'ın doğasına uygun bir şekilde göze hitap etmesi de öncelikler arasında yer alıyor.

    İlk sponsorlu görüntüyü Michael Kors moda evi vermiş durumda. 1.7 Milyon takipçisi ve 700'den fazla gönderisi bulunan  Kors, ilerleyen günlerde daha fazla sponsorlu gönderi yapacakmış. Instagram'ın 2014 yılında reklam gelirlerinden 340 Milyon Dolar'lık bir kazanç sağlaması hedefleniyor.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Michael Kors Instagram Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title